de zonnebloemboot

halong bay

de 21ste weer terug in het megadrukke Hanoi, the most horable city. Eten bij de bakery, waar gewoon de op de grond gevallen baquettes weer worden gebruikt en verwarmd. Om 5 uur uit de trein en om half 8 weer in de mini van op weg naar Sapa met Tom en met een heel gezellig Duits stel, Ummie en zijn Thaise vrouw. Met een goede dosis humor. Lachen gieren brullen geen blad voor haar mond.

In Halong Bay was het mistig dus tijd om te kaarten op de boot en daarna toch maar de kayak in met Tom in de lagoon om vervolgens de lokale bootshop te overvallen voor een vodkafles om 's avonds te kunnen kaarten en heel veel lachen met fucking Irish guys. Die natuurlijk naar Bondi gaan om te werken en heel veel drank drinken zoals altijd. De mannen waren goed in bullshit spelen en ook de Amerikaan uit Texas had barre verhalen over zijn mega gun waar hij bricks mee beschoot.

Prins Willem Alexander was ook van de partij maar die woonde tegenwoordig in Noorwegen.

Onze eigen cabin maar geen tijd om de plonsen vanwege de yellyfish die sierlijk in het water dreef.

Nice boottrip, chill-out en deed me denken aan de zonnebloemtripjes. Geen vergelijking met Krabi. Same same but more beautiful.

De amazing cave bezocht Hang Sung Sor, waar zoveel vuilnisbakken te vinden waren in de vorm van een pinquin. Zeker amazing aangezien ik geen een vuilnisbak heb gezien in bijvoorbeeld Hoi An. Wel veel Nederlanders in de cave en de guide had verschillende fantasieen over draken en olifanten.

Veel gelachen met de vrouw van Ummie over de locals die you buy for me continue zeggen en you must break glass als je op een vitrinekast leunt.

sort storie ey....

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer