ZON

He he ik ben bijna weer bij de tijd... nu alleen de foto's nog.

Yes, wij hebben het regenachtige Ko Samui verlaten. Nadat wij het nog een paar nachten onveilig hebben gemaakt met Marijn (die helaas ook weer in Les Pays Bays is). Vreselijk gestapt in de Green Mango, S club en weer in een dodgy hostel geslapen met koud water, hard plank als matras en een spiegel waar je gelukkig niet door heen kan kijken van de smerigheid om je wallen te bekijken. HA, ha, back to dodgy dodgy backpackerslife.

De relatiecrisis met Christa overwonnen en een hereniging met Jason. Our crazy kiwifriend from Christchurch. Alle shootguns weer in de aanslag gehad om weer crazy door Ko Samui heen I shoot you down te spelen.

christa, jason en anja

Over toeval bestaat niet gesproken... (o, ja Anja is weer op de hak op de tak move), Matty uit Melbourne ontmoet, die wij in Darwin ook al hebben ontmoet in de tuk tuk op Christa haar verjaardag. Dus omdat toeval niet bestaat samen met een kiwi en ozzie een good luck lantaarn opgelaten for Buddha.

matty, christa en anja

11 januari heb ik nog nooit zoveel geslapen, na een avondje doorhalen. Tijdens een de lange reis van Ko Samui naar Surathani met de boot (slaap kindje slaap op Christa haar rugzak met de drolsleutelhanger in mijn gezicht, toen met de bus naar Hat Yai (slaap slaap) en toen met de mini-van naar Sutan (slaap slaap) van 6-19.30 uur, ik zal het nodig gehad hebben.

En nu heerlijk in Malaysia, Langkawi aan de westkust van Malaysia omdat ons visum voor Thailand verliep en wij er even tussenuit moesten ( ha ha). Genieten van zon (heel warm), zee met mega kwallen en strand... Heerlijk... morgen kayakken in de mangrove.

CU you later alligator!!

xxx Anja

ps ga nu mijn pic proberen te plakken.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer