werken....

Hey hallo, was je daar weer jij trouwe lezer van mijn website (pas maar op want de sterkies gaan voorlopig gewoon nog even door),

 

Waar hebben wij nog meer gewerkt?

In Holiday Inn natuurlijk... je weet wel van dat liedje ... holiday inn...

Te samen met vele backpackers en manager Irma, Darren (leerling), Andrew (groomy). dolle pret hoe alle vaste medewerkers liepen te roddelen over het gedrag van de niet tegen stress kunnende manager. Geserveerd voor de countryclub ladies all over OZ met madura tea als after tea. Met een stofzuiger op je rug, zuigend door de holiday inn of afruimen bij een emergency congres, outside in the bloody heat met je witte blousje van de miss etam an, maar ik heb weer een nieuwe blouse, een witte voor het dure bedrag van 1 dollar bij het leger des heils en hij is nog leuk ook. hij was in de uitverkoop, dus ik dacht die moet ik hebben. ha ha!

Maar goed ik dwaal weer eens af... want ik wilde vertellen dat wij dus gezellig door onze collega's uitgenodigd zijn in bayview bij Darren op de bbq. een soort bedrijfsuitje!

Grappig ik dacht al dat ik zijn moeder herkende op de foto's in het huis maar dacht dat zal toch wel niet zo zijn. bleek het dus de eigenarese te zijn waar ik altijd mijn kaarten koop, in parap, het designwinkeltje. Vind je dat geen hotnews!! lekker boeie ik moet het gewoon effe kwijt want wat is de wereld toch klein!!

Nog geprobeerd om carriere te maken bij 'Healing hands' in Knuckeystreet (heerlijke straatnaam toch Alex?). Een centrum waar ze massages, reiki en andere behandelingen geven. Andrea zei dat ze daar nog mensen nodig hadden ivm het vakantieseizoen.

Nou aan mijn massage voor de eigenarese belinda lag het niet want die ging perfect. Ik had 'warm hands' zei ze en ze was totally relaxo. maar het was mijn tijd nog niet waarschijnlijk om dit te gaan doen. Want ze belde op, na een week dat de andere gegadigde eind van die week terugkwam uit Alice en fulltime wilde werken. No worries mate. Ik vond het gewoon alweer leuk om te masseren.

Ben je het al zat, het is wel een beetje een saai verhaal he??

Dus ga ik nog even door....

maar voor de break nog even een fotootje.. (waar is ze naar toegevlogen??)

Nou das een ander verhaal.

Vorige week voor een cateringbedrijf gewerkt via het uitzendbureau Candler en McLeod gewerkt bij het Aviaton heritage centrum (museum van de RAAF base) The home of the B52 bomber... heb je daar wel eens van gehoord??? Nou ik heb hem gezien en het was een mega vliegtuig. Indrukwekkend om deze van dichtbij te zien en er onder door te lopen, dat doe ik immers niet elke dag. En wat dacht je van een biertje (Cascade) drinken op de trap van een vliegtuig!! Been there, Done that....

In het museum was een diner voor een groep autohandelaren van over heel Australie en die drinken natuurlijk een hoop bier. Ik moest gewoon lachen, echt niets was er georganiseerd door mevrouw van de catering. Het bier was niet koud, tekort champagne en geen schone glazen.. Drama, maar o zo lachwekkend, OZzie way, no worries..

De catering van in handen van collet een Franseese, die er al om bekend staat altijd zo te werk te gaan. de organisatoren stonden er echt bij te huilen. Er was zelfs tekort eten voor zo'n 50 gasten van de 350. niet normaal... of hier toch wel...

De volgende dag (17 sept) gingen ze beter van start met de lunch in Berry Springs ongeveer 45 minuten van Darwin. Het bier was koud en de autohandelaren tevreden. Ze hadden allemaal tafels opgesteld op het gras met een karaaf rode en witte wijn en een kan met water.

De gasten kwamen met de kids en jumpten zelf ook nog even in de Berry srpings. Drie springs in een natuurgebied. Superrelaxed, hebben wij daarna ook even nog een dook genomen, in dit water. (zie foto, zie je me zitten, kijk even goed....want ik zit er niet..)

 

Voor ons relaxte werk kregen wij natuurlijk een bonus van de organisatoren. Wij mochten de left overs houden. Ideaal dat laten Dwaas en ik ons geen tweede keer zeggen. De Champagne, three sisters rode en witte wijn, cascade en carlton beers gingen in de doos. De onderkant brak ervan.. maar en het was met moeite met zijn tweeen te tillen.. natuurlijk voor de nadorst zat er ook OJ )jus d'orange en mineraalwater bij en dit is onze vangst.. uitgestald in de ute, witte blouse uitgetrokken maar de bow tie bleef om...

Ja want Champannie moet haar naam natuurlijk wel in ere houden. Al sta ik in de Darwin city nu ook al beter bekend als Roxette. Ik werd gewoon gestalkd door een fan en ik moest mee naar de band in de Vic, kreeg gratis biertje en ik heb kennis gemaakt met de band. Must have been love??? But it's over now!! Joyride... I wanna get dressed for succes... Ja. ja ik ken ze allemaal.. Heb je nog verzoeknummers??

xxx

Anja

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer