vrienden voor het leven

Een verre vriendin is beter dan twee zure buren

(dank voor het blad vriendin Susan)

Hoe mooi heb ik het weer ervaren dat wat vriendschap is. Als ik er nu op terug kijk, kan ik geen 1 persoon verzinnen waarmee ik geen verrijkend gesprek heb gehad. Echt heel bijzonder mooi! Dank allen voor wie je bent!

Ik heb een tuintje in mijn hart voor jou

zou jan smit zeggen en ik dus ook

Jij bent weg maar dichterbij dan ooit. Je deelt samen een verleden en dat zal altijd zo blijven. Ieder gaat zijn eigen weg. Bijzonder om het vrijgezellenuitje van Mirjam mee te maken in Volendam. Vrienden voor het leven, in goede en slechte tijden

en Mir, als ik tonight´s gonna be a good night ergens ter wereld weer zal horen, zal ik aan jou denken, zo´n lekker happy de peppie nummer, ook mijn nummer 1 in Nederland.

Je kunt niet alleen leven, Je hebt vrienden om je heen nodig, die verrijken je leven.

tuurlijk ook ik ben soms zo onzeker als de pest, als ben ik 8 kilo zwaarder geworden dan ben ik te dik maar al ben ik 8 kilo lichter dan ga ik weer twijfelen ben ik niet te dun.

Wil ik ook niet trouwen wil iik ook geen eigen huis met een boompje en een beestje, ben ik zoekende kan ik mijn rust niet vinden.

allemaal hersenspinsels die ik nodig heb om te zijn wie ik ben en opdat memonet van twijfel is daar weer een vriendin die zei.  ja inene (toeval) kwam een huis op me pad en het voelde goed en toen kwam mijn vriend op mijn pad en ik wist gelijk dit is hem.

pffff even die bevestiging van een vriendin die ook haar gevoel volgde.

britt en Mats, spat spat in het zwembad

Ik zal jullie vriendschap altijd blijven koesteren in mijn hart.

Ik heb er genoten in Amsterdam, Hargen aan Zee, Camperduin, kermis Warmenhuizen, in de tuin, in het zwembad, op het bankje een ijsje eten, op de fiets door de polder, met de wandelwagen door de polder.

Dank voor jullie medeleven met pap. Het doet mij zo goed dat jullie r zijn. Juist dan merk je wat een emailtje of een telefoontje met je doet.

Ik weet ook gerustwel dat er maar een paar mensen op deze wereld mij echt kennen (afgezien van mijn ouders, heb me weer verbaast hoe goed zij mij aanvoelen qua gedachten) maar dat neemt niet weg dat ik superblij ben met die andere vriendschappen.

Ik hou van jullie allemaal!!!

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer