VRIEND

Hallo, it's you again... how are you today??

 

26 januari, weer terug in Phuket na speedboat en minivan vanaf the Similan Islands. Time to say goodbye to Jason. Hij ging nog even naar zijn broer in Melbourne en dan weer terug naar Christchurch. Mijn lichaam even verwennen als dank voor de dives, met keelpijn dus ook wat pijn in de oren, dus maar voor een footreflexmassage gegaan. Alle punten weer even behandeld inclusief alle wervels. So sleepy afterwards, terwijl ik tijdens de massage al lag te doezelen. Svennie zette mij weer even terug op aarde, doordat ik mijn enthousiaste verhalen over de telefoon mocht vertellen terwijl hij lekker aan het werk was in Amsterdam, goeie ouwe backpacker. Altijd leuk om van iedereen weer wat te horen. ja, Jelle go back to OZzie, that's the best you can do!!

 

27 januari met de boot naar Railay beach om de Amsterdammers Barry (Leeuw, duikbrandweerman uit Diemen) en Lorenzo (eigenaar Magazijn en Cocktail Cuba in Amsterdam). Ze verbleven in hoe kan het ook anders het Anyavee resort waar wij weer als goedkope backpackers gebruik maakte van de warme douche en een nacht slapen op een goed matras. Terwijl wij in Railay Cabana verbleven tussen de rotsen en heuveltje op.

 

ons hutje in Railay Cabana, waar het goed doorwaaide

 

excercise even draaien mit die Kopf.. waar ons hutje stond op de hei

 

's Middags even gesnorkeld met Barry, zijn mattie Lorenzo en mr Canadees in een longtailboat, totdat de accu het begaf en wij lagen te dobberen voor een eiland met een Thaise stuurman aan boord. Gelukkig wel mobiel bereik, dus een andere longtailboat redde ons uit de brand. Aangezien het Barry ditmaal niet lukte.

 

's Avonds te stappen met nog drie andere constructor Canadezen in de luna bar op Ao Nang met het bootje heen en weer terug. Absoluty Vodka, is een met Amsterdammers, dus VRIEND nothing on the hand effe een Vodka machen. Twee vrienden die elkaar al 20 jaar kennen met zoveel Amsterdammer slang, erg om gelachen.

 

Lorenzo en een Thaise ladyboy

 

Volgende dag another chance met de longtailboat snorkelen op chickenhead point en naar het mooiste eiland van Thailand met helder water en wit strand.

Barry en C&A met een bad hairday, Anja laat namelijk haar pony groeien

 

Is het geen plaatje... excercise on the beach..

 

 

crazy Dutchies strike again...

 

's Avonds wederom met de hele groep weer naar de Luna bar, gezellig met een Canadees poepie zitten te praten uit Toronto. Ja ja Toronto is maar 6 uurtjes vliegen van Les Pays Bays.. dus wie weet ooit nog eens naar Canada.

het canadees poepie en wij werden alweer gecomplimenteerd

met onze kleurrijke verschijning

 

Gister helaas geen tijd meer voor de klim naar de lagoon, dus maar met Barry en Christa op het strand gehangen en 's avonds de matties verlaten op Krabi airport en wij zijn naar Krabi town gechaufd om hier mijn verhaal achter het internet te doen. Ben er bijna...

 

lots of kisses and love,

 

Anja

 

see you at the sunrise honnee, don't forget to put on sunscreen

 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer