vakantiepart 4, zon zee strand

Hey hallo hai,

 

Nee, niets meer dan jullie gemerkt van de bomaanslagen in Bangkok. Op het nieuws gezien en in de krant gelezen. No panic!! Overal nog toeristen ondanks de waarschuwing om niet naar Thailand te gaan. And I'm still here!

 

Heb jij wel eens dat gevoel dat je supergelukkig bent, smile van oor tot oor in de minivan naar Sutan of op new years eve on the beach dat je het wel uitschreeuwen kunt van geluk? Heb jij dat nou ook?

Hopelijk wel, zo niet werk er dan aan, want je leeft maar even.

Iedereen wordt immers geboren om te sterven.

 

Zo weer even wakker geschud door Annie.

Wij zijn ondertussen (28 december) gearriveerd in Chumpon om met de speedboat naar Ko Tao, Hat Sai Ri in het zonnetje ipv de koude aircon inside te varen.

 

Ja, ja het reisbureau had gelijk, het was het mooiste resort van de vakantie. (ja ja Annie is nog steeds op vakantie). De top end sleeping zoals de lonely planet het noemt. Zij citeren het volgende;

 

www.kohtaocoral.com; bungalows 190-3800 bat (airco, swimmingpoolsign). This brand-spanking new and fancy resort has pastel-coloured, double peaked bungalows in geometric shapes. It lies a bit beyong Hat Sai Ri. The bungalows are very comfortable inside, boasting wooden floors, bright linen and wooden tubs.

 

En echt niets is minder waar. Even andere poep, om maar even in Christa haar gespreksonderwerp van de dag te blijven. Heerlijk, verwennerij (thanks 2 Corrie, Ton, Elly en Henk).

 

Zuster Anja had de eer om Corrie haar personal assistant te zijn. Om het verbandmateriaal te verzamelen voor haar geinfecteerde brandwond op haar scheenbeen van hoe kan het ook anders, wie heeft het niet in Thailand opgelopen een brandwond van een brommer door de uitlaat.

Zuster Anja op zoek naar vette gazen en het juiste zalfje en vragen om een dokter terwijl deze vrouw voor mij stong (schaamrood). Geen handschoenen aan, niet handen wassen en een van op de wond.

 

Same same but different en waar komen toch die jeukende bultjes all over the body van Corrie, Ton en Elly vandaan. Het taai taai mystery loste zichzelf op.. so not to be continued..

 

 

En wat is er toch lekkerder dan een biertje aan de bar op het strand. Of snorkelen met Arjan en Arthur door scholen vissen en groen koraal op het reef zo'n 5 minuten zwemmen van het strand. VAKANTIE!!

 

29 december is de dag...

Slingers en ballonnen opgehangen en ontbijt op bed wat hieper de piep Corrie is jarig. Een heerlijk relaxte dag op het strand. Het beste chill leven bij de buren van simple life, heerlijk chillen in een zitkussen, loungemuziek, uitzicht over de zee, waar bootjes kabbelen in het water en goed gezelschap. CHILL, ik zou zo weer terug willen! en is dit geen prachtig CHILL

honden leven op Koh Tao.

 

Als afsluiting van Corrie's verjaardag een bbq met voor elk wat wils; red snapper, tuna of prawns. En kijk het stel (Ton en de jarige job) nou nagenieten...

 

 

30 december weer zo relaxed. Echt 2 maanden terug zaten wij op hetzelfde eiland met Jaap, Jelle, Cormac en Sven but it's different. Nu drukker qua toeristen, meer strandtenten open. Nu zat ik in een resort en ben je wappie van een massage op het strand. Thaise oil massage. Ze halen echt alles uit de kast (except happy ending) handen, ellebogen, knieen en voeten op je lichaam. Er wordt aan je getrokken, geduwd en gedraaid en alle drukpunten en meridianen (energiebanen) gaan ze af. Gewoon wappie nadien!

 

Eten boven op een berg met uitzicht op de zee en in de verte herken je de lichtjes van een man die gooit met fakkels. En als klap op de vuurpijl (oud en nieuw nadert) een Koh Tao fantasy cocktail met Swiss Ken en de zon komt alweer achter de bergen op!

 

VAKANTIE!

 

kus kus

 

Anja

 

 

 

 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer