vakantie part 5, oud & nieuw

Als een rund met vuurwerk gestund?

Champannie laten knallen?

BRUT!!

Wat zijn je goede voornemens?

Sonja Bakkere of nog meer JOOPen (Rotterdam slang) in 2007?

 

Mijn goal is still to go with the flow, dus nog meer bijzondere mensen en landen ontmoeten, die mijn leven verrijken. Tante worden, das mooi want dat gaat vanzelf. En to find inner peace!

Tijdens de 10 daagse meditatie in het klooster in Thailand begin februari.

 

Schipper mag ik overvaren, ja of nee? Van Ko Tao op oudjaarsdag bij boot, heerlijk geslapen totdat wij aanmeerde in Ko Pha Ngan. Na een hobbelige dirt road achter in een pick-up met z'n achten en kinderstoeltjes op mijn schoot, arriveerde wij in Hat Thong Nai Pan Noi aan de golf van Thailand. Inderdaad een hoop golven (Sydney feeling) dus er viel niet veel te snorkelen. Wel een supermooi strand.

Een houten hutje van het Thong Tapan Resort op een heuvel om je weer even als backpacker te laten voelen, dat je conditie 0 is en je backpack toch echt te zwaar is.

 

En natuurlijk kan Anja het niet laten tijdens een beachadventure met Ar om als een echte backpacker het bordje 'swimmingpool reserved for guests only' te negeren en bij het zwembad van een ander resort een frisse duik te nemen. En jemig de pemig wat een uitzicht als over het randje hangt heb je een superuitzicht over de zee. Superchill!

 

(Jeetje wat kan ik toch lange zinnen creeeren en veel super zeggen, word je er al doodmoe van)

 

Rond 10 pm saying goodbye to Henk, Elly, Corrie en Ton diezelf het strand gingen onveilig maken met oud en nieuw en de kroost ging op stap. In een pick up die je op tv ziet in van die races (uhhhh hoe heet het ook al weer) maar dan met een vrouw achter het stuur die niet wil gassen en we gewoon ingehaald werden door mini-vans die heuvelopwaarts gingen (afkomme!!) arriveerde in Hat Rin. Onderweg wel vergezeld door twee jongens van het Brabantse land, uit het dorp waar net de straatprijs was gevallen. Het is maar even dat je het weet.

 

Hat Rin oud en nieuwparty. What a crowed, what a happy feeling!! Fireworks, gillen, helemaal los op het strand. Totaal los in het zand na menig beetje rare (Jelle je kent de term vast nog wel) buckets. Mijn slippers gingen voor de nieuwjaarsduik in de Indian Ocean. Ach er lagen toch weer een roze paar. HHW'ers ontmoet (no 4 en 5 in een jaar). Juud was weer present en Marijn en Dave ook die maar niet kon stoppen met lachen. OOk zo raar!!! Ha ha!

 

 

crazy Anja, Arthur, Christa, Arjan en het leven is goed in het Brabantse land

 

Menig nieuwjaarszoenen uitgewisseld. Happy Happy New Year.

Geen storm en aflastingen bij ons dus een nieuwjaarsduik in de golf van Thailand rond de klok van 10 uur bij thuiskomst ter afsluiting van een grandioos feest. All on camera!

 

Nieuwjaarsdiner met z'n alle bij een tent die net geopend was, met Thaise muziek en danseres. Alle bestellingen verliepen nog niet vlekkeloos of het eten was op dus ze waren blij met een helping hand in stead of healing hands.. ha ha!

 

Het lijkt volgens mij net of ik alleen maar heb lopen feesten op vakantie. But I cerainly don't forget the quality time met de hele groep. Bijzondere gesprekken in bed, op bed, aan de bar, op het terras etc. met diepgang en een lach en een traan.

 

A big big hug from me to you. For always in my heart!!!

 

 

 

 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer