SUPER BAK!!

WIJ HEBBEN EEN AUTO

EN WAT VOOR 1......... Ze noemen hem ook wel DE shaggy wagon, fuck truck, love car or the Fuck Falcon... ha ha, crazy Ozzies!!

 

 

Is hij niet prachtig!!!!

 

Nu is het jouw beurt want jij mag een naam verzinnen voor deze auto, de orgineelste naam wordt beloond met een verrassing uit Australie, dus zet het gastenboek maar vol!!

 

Wat heb ik gelachen met een auto zoeken. Wij hebben er in totaal 5 geprobeerd, 4 van backpackers waaronder zelfs een Hensbroeker. Je gaat er dan in rijden voor een proefrit en sommige 'verkopers' zijn gewoon zo slim om de radio wat harder te zetten om dat rare geluid in de motor niet te kunnen horen. Nou daar trappen wij natuurlijk niet in, maar dan zeggen ze de remmen doen het supergoed en iedere auto heeft wel een vreemd geluid en maar serieus blijven kijken. Ha ha!

 

Nou bij deze hadden wij allebei een goed gevoel en hij is nagekeken door Nick van de Rugbyclub en op zijn advies heeft hij nog wat laten repareren. De Ford Falcon panelvan hebben wij gekocht van Nick uit Bondi, die moest hem wegdoen omdat zijn vriendin zwanger was en er alleen maar een voorbank in zat, dus van een local en niet een slessy backpacker.

Er nog even 500 dollar vanaf gehaald en hem de reparatie aan de waterpomp laten betalen en cruisen maar, morgen gaan wij richting de surfdudes richting de oostkust, waar het zo'n 28 graden is. Wij hebben al een paar adresjes voor gratis surflessen dus deze week staan wij op de plank.

 

De afgelopen weken, heerlijk vertoefd in het appartement van Matthew, die er alleen maar een weekend was, dus heerlijk met z'n drietjes daar gewoond. Ja, ja Esther Overtoom was ook van de partij, de Noordender was geland!

Verder heel veel gewerkt in het St. Vincents private hospital en de Prince of Wales hospital in Randwick.

 

Wel weer als assistente, dus veel puzzelen en lezen en met de patient mee naar beneden om te roken. Heel veel ervaring weer opgedaan met drugsverslaafden, depressieve mensen, dementerenden en mensen die ufo's zien in de kamer en denken dat de ontsteking door een sateliet komt.

 

 

Onder mijn ogen werd er aan mijn patient drugs gegeven. Van te voren had ik de dienstdoende verpleegkundige al ingelicht dat het ging gebeuren. De patient stuurde namelijk iemand die hij tegen kwam op straat naar een dealer en een half uur later zou hij terug komen. Ondertussen ben ik terug naar de afdeling gegaan met een smoes dat ik mijn tas ging halen, maar het enige wat de verpleegkundige zei; heb je hem alleen gelaten?

 

Heel vaag, maar later heb ik het besproken met de teamleider van de afdeling, dat ik de reactie en begeleiding van de verpleegkundige erg zwak vond, dus daar niet tevreden over was en wat te doen als het nog een keer gebeurd. Mijn hart gelucht en ik had goed gehandeld, de verantwoording lag nu bij het ziekenhuis en niet meer bij mij.

 

Wat vinden jullie van mijn zusters outfit van Acces...

Zou je haar wel aan je bed willen hebben???

 

 

Kortom ik heb weer leerzame dingen meegemaakt in het ziekenhuis en weet wel dat het niet mijn categorie patienten is om te verplegen, maar evengoed superinteressant.

 

24 april hebben wij nog een zeiltocht gedaan met de vrienden van Gea en Bob, zeilen bij de Harbour Bridge. Een unieke ervaring om zo de haven te beleven en hij blijft prachtig. Zelfs nog even de boot bestuurd, wat ook heel leuk was om te doen, wat een power als de wind in de zeilen staat.

 

 

 

Wij zijn ook nog een avond bij Lauri en Matthew te eten geweest. Dat zijn de verhuurders waar wij rond kerst en oud en nieuw het huis van huurde. Lauri was toen zwanger en heeft nu een prachtige dochter Jessica, dus weer lekker gekoeteld met het meisje.

 

Goed, ik ga weer verder met de wagen in laden en boodschappen doen. Tot mails en zet hem op met de orgineelste naam voor onze auto.

 

xxx

 

Anja

 

 

 

 

 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer