I'm so special I'm so special

I'm so special, I'm so special, I'm so special, I'm so special, I'm so special

I'm so pretty, I'm so pretty, I'm so pretty, I'm so pretty

Dit zijn de binnenkomers toch, want dat wordt er nou gedraaid in Puerto Viejo de Limon!!

Reaggae man!! Zelf Annie kon er de hele avond op dansen, go slow fuck the dog we are all turtles.

Echt deze luiaard in het Engels slot spreekt boekdelen, Annies big smile on her face and she went slow... en dat kruipt hier gewoon over de weg.

Ach ik ben nog net niet naar mijn hangmat gekropen maar ben weer helemaal los gegaan, iets wat ik al wilde nadat ik uit Tronadora kwam.

En ja het is Annie weer gelukt tot aan het naadje... helemaal ouderwets brak!!

Met Elvira en Kelly 10 januari naar Puerto Viejo de Limon gegaan en ik lachte weer naar de wereld, heerlijk!!

elvira, rhino, simon en kelly

Goede gesprekken met hun, reiki share on the beach, tartotkaarten gelegd voor hun en Rhino een Ozzie en ja hoor het klopte weer als een bus.

Zo bijzonder!

Heerlijk weer tussen de backpackers, geweldig, de grootste lol

lieve mannen mijn hammock roomie, Taylor en Graham bedankt voor de hot sausages.

Weer een bizare tijd meegemaakt met David, een Italiaan van 37 ja Annie verlegt haar grensen weer even. Een lach en een traan, hij heeft zoveel meegemaakt en Annie was daar weer om hem even te laten zien dat liefde wel degelijk bestaat en ja dan krijg je weer lekkere dineetjes terug bij candlelight, verse icecream met frutas. Een mooie maripose blanca ketting van hem gekregen en ja warempel inene kwam hij met een heel mooi verhaal over het eiland maripose blanca met tekeningen van ons eiland en anja de zeemeermin, zo bijzonder.

Word vervolgd, ik weet het allemaal even niet, liefde kent geen grenzen maar het is erop of eronder, een liefde die even heftig is maar toch twee hele verschillende werelden.

Hij heeft daar een eigen restaurant genaamd Elena Brown, het land waar zijn moeder is geboren. Echt een mooie Italiaan met passie!

Maar ik blijf gewoon zingen.......

Alles is liefde
Voor wie dat wil
En voor wie nog durft te dromen
Over wonderlijke prinsen op witte paarden
Niet goed kunnen rijmen
En hun geheimen lang bewaren
En alles is ook liefde
Voor wie stilletjes verlangt

Alles is liefde
Alles is liefde
Voor iemand zoals jij
Voor hem, voor haar, voor mij

Alles is liefde
Voor wie het kan
En voor wie echt durft te kijken
Voor wie iets durft te zoeken
Zelfs voor wie alleen nog maar,
het allerkleinste beetje durft te hopen

En weet je,
Alles is ook liefde
Voor wie stilletjes verlangt
Naar dat ene cadeau,
dat niemand nog verwachtte
En waarvan niemand had gedacht
het ooit te zullen geven

Alles is liefde
Alles is liefde
Voor iemand zoals jij
Voor hem, voor haar, voor mij
Alles is liefde
Alles is liefde
Voor wie denkt dat het te laat is,
Ergens om de hoek wacht soms geluk

Valt het tegen dat het wachten soms zo lang duurt?
Valt het tegen nu het lijkt of niemand kijkt?
En voor wie denkt dat het te laat is,
Ergens om de hoek wacht soms geluk

Alles is liefde
Alles is liefde
Voor iemand zoals jij
Voor hem, voor haar, voor mij
Alles is liefde
Alles is liefde
Alles is liefde

Ik ga zeker terug naar Puerto Viejo, al is om wederom mijn fietsje te pakken naar de vele Nederlanders die daar wonen, Congo Bongo of Cabina's Faya Lobi van Michiel Nelissen in Manzanillo *een heel mooi strand en rustig dorpje, 30 minuten fietsen vanaf Puerto Viejo. Gezellig gekletst met hem op een zondagmiddag, toen ja Christa en ik weer reunited waren na 4,5 week.

Bizar om elkaar weer te zien, weer hele verhalen we zijn nog niet uitgepraat op dit moment, we leefden allebei weer even op een andere planet, maar goed we zijn nu in San Jose met Elvira en gaan straks saampies weer naar Jacco.

In Puerto Viejo in een supergroot hostel Rocking J's gezetten, zo geweldig alles is gemosaiekt. Slapen 11 dagen in een hangmat, heerlijk in wiegend in slaap vallen!

Mooi he die fotos!! Zo kleurrijk, alles is gemaakt door backpackers. Jay de eigenaar is superhandig en heeft zelf een bijzonder mooi huis met een schuifdak, dus sterrenkijken in je bedje. Ach hij loopt graag achter zijn backpackmeisjes aan.

Pura Vida

En ja staat het mij niet goed... *ja mam en pap ooit komt er ook zo een van mij maar dan met een blond koppie!! hi hi toekomsttmuziek!! Alleen ik bepaal de toonhoogte en het ritme.. ha ha crazy Dutchie!

Dit is rebel, de zoon van 8 weken van Marjolein en Jan Hein, een Nederlands stel dat momenteel huizen aan het bouwen zijn voor hun gasten. Alles op tico style go slow! Ze doen het allemaal zelf met een paar Tico's. Een mooi plekje in een rustig energierijk bos in Manzanillo. Bizar, via een hitchhike kwamen we daar, ook weer via Michiel en ja hoor ik had de broer van Jan Hein al ontmoet in Dos Palmas en die had mij al het een en ander verteld en ja dan ga je daar gewoon effe een bakkie halen, effe kletsen, sociale netwerk opbouwen even een rondvraag doen naar werk en ja hoor we konden gelijk al aan de bak bij Ali Baba, een pakistan, die daar een hotel bezit en een restaurant met Falafels in Puerto Viejo.

Mmmm even met David erover gehad en hij zei dat ze slecht zijn in het betalen van hun rekeningen.. ach ja misschien dat we het nog wel doen of misschien ook niet..

Dit is trouwens het huis van Jan Hein en Marjolein en Rebel. Super met een yacuzzi, een busdeur als deur van de babykamer, een open dak in de slaapkamer. Echter helemaal superdesign, nog niet af maar het gaat echt wel super worden.

Acch heb echt een supertijd gehad in Puerto Viejo ondanks de eerste blaasontsteking in mijn leven, weer een weekje gerookt, een vuist in mijn gezicht gekregen van een aan de crackverslaafde Carribean ladie tijdens de gratis ladiesnights.. ach waar gaat het allemaal over, een gratis drankje die ze over me heen wilde gooien. Meet de locas.

I am still alive and kicking want alles is liefde!!

Ga zo de bus pakken naar Jacco op zoek naar een ander holland hotel en helaas afscheid nemen van Elvira die naar Bocas her favorite gaat om daar te werken. Moet allemaal zo zijn, ze heeft weinig geld nog over en Anja kwam op haar pad en stond haar deze baan af, alles is liefde. We gaan haar zeker nog weer ontmoeten back in Bocas, want ook daar heb ik nog een boottocht tegoed van Lionel, de beste manier om Bocas te verkennen.

Alles is liefde mensen!!

Geef elkaar een dikke zoen en houd van elkaar!!

Smile to the world!!

a big hug,

Anja

LOS VEMOS

Reacties 1

nordin 16-11-2010 16:28

wauw mooie culturen allemaal. wou dat ik daar een keertje was.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer