she's back!

Hier Annieeeeeeeeeeee, I'm back!!!!!!! Honey I'm home!!!!!!!!!!!!

 
Hier na lange afwezigheid weer een sterk verhaal. Annie kan eindelijk weer eens wat op papier zetten, nadat ze net weer haar galstenen door de toilet heeft geflushed met de tweede galblaas- en leverreinigingskuur. Het voelt net of ik de afgelopen maanden eruit gescheten heb. Ja Annie is niet netter op geworden hoor in 2010.
 
Ik ben sinds oktober alweer in Nederland, na zo'n vier weken in Panama te zijn geweest en daarna mijn liefste vriendinnetje Christa weer te hebben ontmoet na 5 maanden no see. Het waren als ik het nog goed heb drie dagen dat wij elkaar gezien hebben en we raakten niet uitgepraat, zelfs een plaspauze was moeilijk. Echt mijn soulmate, iemand die mij helemaal begrijpt zonder ook maar iets te zeggen. Het was alsof wij in deze dagen 4 jaar samen op reis aan het evalueren waren, alle puzzelstukjes pasten in de puzzel. Een vruchtbare tijd, oogsttijd! Love you 4 ever Christa. I believe in you! Crazy Dutchies for ever! The best travelmate EVER! We live our dreams! Doesn't matter where we are on this planet (you in Costa Rica, my in snowworld), we are always together. Pinkie pinkie!
 
Terug naar Nederland, ik had het paradise gevonden tesamen met Christa een spa (beautysalon) beginnen in hotel La Coralina op Bocas del Toro. Fuck what is het daar mooi! Maar toen het nieuws dat Martijn (mijn broer) in het ziekenhuis was opgenomen met een depressie was de beslissing snel genomen, naar huis. Ticket geboekt voor drie maanden Nederland.
Eenmaal in Nederland werd weer een hoop helder over de familiebanden. Blijf bij jezelf, de wijze woorden voor Christa altijd op de achtergrond.
 
Op een avond liep ik over de Westtangent, alle touwtjes waren los en toen kwam de ingeving.. Wat wil ik? Ik wil hier een huis, rust!
Dus Annie ging speuren naar een huurwoning particulier, want een koopwoning is nog iets teveel vastigheid. En per 1 februari aanstaande zit ik tussen de koolbladeren in de polder van Tuitjenhorn, ut Kalverdijkerlaantje. Of all places in the world!! Mijn collega's van DE Adecco uitzendbaan bij het intratuincafe van Heerhugowaard moesten er hartelijk om lachen, net zoals zovelen. Na biggest cities like SYDNEY or DARWIN is het nu dus tijd voor Tuitjenhorn. Ik ga er mijn nestje bouwen met oma's spulletjes!
 
De afgelopen maanden mezelf terug getrokken in een snowwhite Butterhuizen. De ene keer gaat het wel en de andere keer gaat t niet, vooral toen het ticket voor de terugreis naar Panama verliep, functie van coordinator palliatief netwerk Zaanstad niet doorgingen. Je zet je doelen scherp en toch mag het niet gebeuren door de universe. Tegenslag en met de kou, zonder t zonnetje, je maatje die in Costa Rica zit, is het zwaar om dan het zonnetje in huis te blijven. Even geen behoefte om mensen te bellen of ergens op bezoek te gaan, terug getrokken in mijn eigen wereldje. Soms schept het nou eenmaal nog meer verwarring door er met anderen over te praten. Uiteindelijk moet ik het allemaal zelf ontdekken! Dalen maken pieken!
 
Ik ga weer PIEKEN! Donderdag een sollicitatiegesprek bij de gemeente Alkmaar en een ding is zeker dat ik een eigen stekkie heb in februari geeft een goed gevoel, weer spinnen, spiri hobbies, met de kids spelen. Tuurlijk zullen die twijfels blijven, but it is all in the brains! Het working holiday visum voor NZ zal aangevraagd worden voor mij magic 30, tuurlijk wil ik nog naar Zuid Amerika maar wanneer time will tell! En deze website wordt nog niet afgesloten, I'll keep on writing but...
I LIVE NOW IN THE MOMENT
 
MY HEART IS OPEN, THE TIMES ARE CHANGING, FOREVER FOREVER!!
 
Een fantastisch lied van Di-Rect, waar ik weer kracht uit kan halen. Met dikke tranen naar de uitzending gekeken waarin de nieuwe zanger bekend werd gemaakt. (zie hier het moment van de zanger op you tube .
 
SUPERGOED! VOL EMOTIE! PRACHTIG!
 
 
Een fantastisch lied met een mooie boodschap!
 
 
 
LOVE YOU,
 
ANJA

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer