NL OZ party

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu werd het een race tegen de klok  om op tijd aan te komen voor een NL feestje in Sanur.

Sanur is de oudste toeristenplaats van Bali. Het is hier minder druk dan in Kuta en het centrum is ook meer uitgestrekt. Wij hadden een week geleden een uitnodiging gekregen van Rogier (woont en werkt in Bali) voor zijn 12,5 jarig huwelijkfeest met Claudia.

Echter Claudia doorgekrast op de uitnodiging en van al het wij was ik gemaakt.

Dat moest helemaal een mooi feestje worden natuurlijk. Er is geen feest als wij er niet bij zijn geweest! Het was donker toen wij aankwamen, bergje op bergje af. In onze shorts en bikini kwamen we binnengestapt in de GEDEsportbar. Hij keek ons raar aan, all dressed up? Nee, we moeten nog een slaapplaats hebben. Hopper de plop zo zaten wij in een hotel, waar hij dikwijls had overnacht als hij weer eens ruzie had met Claudia.

De lekkerste saté eten bij Bruce (vriend van Rogier) zijn vrouw en teksidriver Bruce haalde ons galant op met Billy Jean uit de speakers galmend.

De bands van de Espressobar verzorgde weer de beste muziek, dus al gauw maakte wij de dansvloer met Bruce onveilig.

 

 

 

 

 

 

 

Gregor, de man die wij hadden ontmoet in de expressobar met zijn tikkende out of space tijdklok op zijn borst, zong met Rogier de sterren van de hemel.

Surprise surprise, daar was Marcus ook!! Chris lag met z’n kip een filmpje te kijken.

Helemaal bezweet van zijn Rocky dancemoves, vroeg die aan Christa een tissue van de wc om hem droog te deppen. Waarna ze hem vervolgens helemaal ingewikkeld had.

De bar was open and free, das wat de echte backpacker needs. Bintangetje hier bintangetje daar, BaCo, wodka noem het maar op.mmmmmmmmmmmm

Anja vermaakte zich ondertussen met Balinese bartenders, om een woordje Balinees te leren en ze schonken alles, zelfs hun businesscards en de volgende dag kreeg Rogier nog smsverzoeken voor de blonde Belandese. Zelfs de dvd shop opent voor Anja rond de klok van 3en in Sanur.

11 mei

Marcus die ‘s morgens het hotel uitsneakte, omdat wij hadden beloofd daar alleen te slapen voor een mooi prijsje en weer een lekker kroketontbijtje bij de Oranjebar van Rogier in Sanur. Een bar volledig in het oranje gepained. Gregor kwam met de taxi ook even voor een energydrink om vervolgens naar zijn werk te gaan en ons uit te nodigen voor een stapavond.

Een dag om te relaxen op het Sanur strand. De zee wordt slechts langzaam diep en doordat deze wordt afgeschermd door een rif, heb je hier minder golfslag en stroming dan op het surf-strand bij Kuta.

Op het strand lieten wij ons masseren door twee lieve vrouwtjes in het zonnetje, waarna je daarna door een ringetje kon laten glijden. Op zoek naar een goedkoper verblijf en diner bij de Oranjebar (Jl Pantai Sindu No 7).

Waar we al snel meededen met raad de plaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

We kregen een roseetje als prijs van Dirk, de golfsupplieer, die al een aantal jaren vertrokken was uit Rotterdam. Die het Rotterdams nog niet verleerd was.

Al gauw kwam zijn beste vriend, de Ozzie er ook bij zitten. Dolle boel, dus niet gepland toch maar weer met Gregor en Bruce te stappen naar Kuta.

 

 

 

 

 

Meegalmen met de band.

Eerst naar paddy's en ditmaal speelde in de Espressobar onze favoriete bandleden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al gauw weer aangepapt met OZzies en natuurlijk weer terug in het wilde westen van de Espressobar. Waar ook Chris en Marcus weer te vinden waren. Was it the best moment of the day?  Thumbs up!

After party in Bounty, meet and greet met een lekkere groep Ozzies,

 

 

 

Hughie van de Goldcoast en zijn vriendjes uit de Brokestreet in Coogee (de straat waar Christa gewerkt heeft in de Rugbyclub.

Annie had haar slippers weer gevonden. De ultieme foto!!! Future plan! Annie loves OZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christa had genoeg van al die mannen, ze wilde zelfs non worden en Annie kon er geen genoeg van krijgen. Spetter pieter pater lekker in het water, Annie komt een druppel later.

 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer