onbeperkte vakantie

En wat hebben we nog meer gedaan...

Pablo hebben wij uitgezwaaid 21 oktober nadat hij weer had genoten van de fideos de chocolate hagelslag, mantaquilla de mani hermosa pindakaas en soesjes.

Friends forever
Klaverjassen geleerd, ja Annie paps en mams ik kan met jullie klaverjassen bij thuiskomst. Kan gooien met de vaktermen roem, stuk en troef.
Sinaasappels geoogst

Alle 4 de cabina%u2019s zijn klaar, 2x geschuurd en geverfd en zien er dus gelikt uit.


 
Koeien gemolken bij Gerrie en Gundi, vrienden van Willeke en Kees net buiten Tilaran een boerderij hebben zonder boerderij maar wel met koeien, paarden, varkens, kippen.

Ja en in een keer kreeg ik het melk eruit op mijn krukje. Magic is in the hands.

Heel bijzonder om zo dicht bij de paarden te staan.
Met Kees en Jason op zoek gegaan naar hout voor balken in Binagua voor de rancho. Men wat een grote stammen hier.

Terug langs het Nederlandse windmolenpark in Costa Rica... bedankt nederland voor de molens...


Zondag 26 oktober las pumas, www.laspumas.com bezocht een opvangtehuis voor zo%u2019n 60 dieren van een kleine red lored parrot tot jaguar.

Genoten van het Hollandse pakket van Jurriaan met de hele familie, speculaasjes, banketstafen, heerlijk  dank je wel Jurriaan, heel erg lief van je. En weer heel speciaal en kloppend de engelenkaarten.

Ladies of the lake lunch, een groep van gringo welke rondom het meer wonen die een keer per maand bij elkaar komen met heel veel lekkers, iedereen bracht wat mee dus Christa en ik hadden ook gevulde eieren gemaakt. We hebben ons buikje vol gegeten met cheesecake etc.

Geleerd hoe je ja ja tupperware moet kan ontluchten, nooit geweten, dank kees en willeke voor de tupperware demonstratie. hihi


 

Een mandela gemaakt, heerlijk die inspiratiebron van Willeke.Zwart boek gekeken, een indrukwekkende film over de oorlog in Nederland. Zo bizar als je nagaat wat een hel de oorlog geweest moet zijn in Nederland.


Crea bea aan de slag geweest om mijn eigen outfit te maken voor de halloween. Ja de halloween, je zit hier immers tussen de gepensioneerde gringo%u2019s amerikanen en dus werd er een halloweenparty georganiseerd door de ladies of de lake.

Alle inspiraties komen weer naar boven van vroeger komen weer boven van de Zevensprong hoe maak je een spinnenweb. De vuilniszakken aangetrokken als goedkope outfit. Een hoed is gemaakt en een kat op de schouders. Jason heeft mij geholpen om van een tak met bladeren een bezemsteel te maken. en ja ja Anja heeft een gewonnen voor de meest creatieve outfit, een etentje voor twee in Casa Antigua (om het cirkeltje weer rond te maken), smokey eyes waren gemaakt door Christa, heerlijke hapjes, internet uurtje had kees gewonnen met een loterij en van te voren ging het hek ging van de dam , letterlijk en figuurlijk he kees, hi hi.
 in de make up bij Christa


op het feestje, de look a like van tante Ria
Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer