obstipatie

Sabaidy!!

Iedereen gezellig met zijn sinterklaascadeautjes aan het spelen?? Of zit je mee in de zak naar Spanje. Hier in Laos geen sinterklaas gevierd met Marijn en Christa maar wel gister veel hele leuke souveniers gekocht voor mijn uitzet. De wand gaat straks vol hangen maar het bestek ontbreekt nog. Dus als je nog tweede hands spulletjes hebt van lepel tot stoel, gooi het niet weg, want ik geef het een nieuw leven.

23 november hebben Christa en ik de oversteek gedaan van Cambodia naar Laos. In Voen Kham aan de ene kant van de grens 1 dollar voor het stempeltje en aan de andere kant van de grens een dollar, want anders krijg je gewoon je paspoort niet terug, ook al zit er al een visum in. That's simple!

In een minibus en een boot op naar het mooie en rustige Four Thousand Islands, Don Det. In een houten hutje, met dunne matrasjes en een muskietennet, waar de diesel-aggregaat aan moet als je een fruitshake wilt. Vlinders volop in de tuin van Mr. B's guesthouse, hangend in je hammock (hangmat) heerlijk turen over de rivier en een prachtige sunset.

Een bezoekje aan de Khon Phapheng falls mag je zeker niet missen. Ik dacht eigenlijk, bah alweer een waterval, ze zijn toch allemaal het zelfde maar deze was mega, overal kleine watervallen afstromend vanuit de mekong river. Op het fietsje met mandje gingen annie en bob weer terug om onderweg nog eve

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer