nooit al1

Nooit AL1, new friends...

 

Friday 16 of March

Xao, Gusan en Lien

 

Anja’s haar eerste Vietnamese biertje met Bastiaan (26) uit Paris, zweminstructeur als beroep en heel veel gereisd in Midden en Zuid Amerika, speaks good Spanish but English has to improve. Xao, inmiddels bekend, 21 jarige laatste jaars communicatiestudente uit Leeuwarden, Lien (21 jarige Vietnamese, die aan de business school is begonnen en het zusje is van Linh van het Lighthouse en Gusan uit Oostenrijk (26), baan opgezegd als financieel boekhouder en aan haar wereldreis begonnen.

 

 

 

Heel gezellig en de volgende dag spreken wij af om naar het strand te gaan, waar Xao de borstcrawl leert in de South Chinese Sea van Bastiaan.

 

 

En ik heb echt uren volpraat met Gusan (26, stier) op de boot over vrienden, familie, toekomst. We hebben veel gemeen en kleuren tot verbrandens aan toe lekker bij op de boot in plaats van het zand dat ons onderwijd.

 

 

‘s Avonds uiteten en een bailey’s toe op Elly verjaardag in de Salse bar.

Happy Birthday Elly!!

A new year of your life full of love and happiness!!

 

Een geslaagde dag en een niet zo lang verhaal, Annie haar website is weer bij.

 

Ik moet zeggen, het lijkt wel een drukke week te zijn geweest en ik heb weer nieuwe mensen om me heen en verveel mij geen minuut. Christa vermaakt zich ook en het is weer opvallend hoe mooi en superleuk het is om alleen te reizen.

 

ja en dat vindt Huy ook helemaal topper!!

 

 

Take care, talk to you soon!!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer