muchas gracias sponsers

Hey lieve sponsers,


De laatste besteding van het geld wat was dat leuk om de voedselpakketen naar de twee families te brengen, zaterdag, hier uphill.

Willeke Alberti had helemaal gelijk de glimlach van een kind, doet je beseffen dat je leeft. Heerlijk!!

Gekletst met deze familie, vaders werkt rondom het huis en de zoon ook (links op foto)

Gelijk mijn oude sportschoenen, gele sweater (power of now) weggegeven, dat ze er weer wat warmpjes bijlopen, in het regenseizoen


Ze wonen hier even verderop, in dit gebouw dat bestaat uit 4 ruimtes. Daar woont het gezin wat bestaat uit vijf gezinsleden. Ze hebben dus een kamr met een klein keukentje en een hangmat, slapen op de grond maar zo gelukkig met elkaar.


Ik moet zeggen het voelde wel raar om met een zak met eten aan te komen en in de auto van Penny. Het voelde ongemakkelijk, daar komt een rijk iemand aan die even wat eten brengt. Zo wil ik niet zijn, zo ben ik ook niet. Ik ben niet meer dan hun! Samen zijn wij een en konden wij lachen!!

Dit was trouwens het voedselpakket

Het twee gezin waar ik naar toe gaan, was wel leuk want die vrouw herkende mij van de kliniek en kwam nog even checken wanneer zij een afspraak had in augustus, hi hi.
De man dacht eerst dat ik de spullen wilde verkopen maar nee nee, ik zei dat het een regalo de mis amigos was, een cadeau van mijn vrienden uit Nederland. Jong en oud, pakte wat hij hebben wilde van tandpasta tot wasmiddel.
Ook de twee vuilniszakken met kleding aardig weten uit te delen in de laatste week werken in de kliniek. De kids staan hier weer stevig in hun schoenen en ze hebben de broek aan.
Lachende gezichtjes!
De oude gaten schoenen vervangen, voor nieuwe hello kitty hi hiAls ik mijn ogen eventjes sluit en ik in gedachten de klok luid, zie ik jou daar staan met duizenden bloemen om je heen, helemaal voor jou alleen.
Bedankt!Muchas gracias!!!!!!!!!!!!!
Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer