midgets, Rotterdammers en Jimmy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lombok

 

 

5 mei, hetgeen niet voelt als een bevrijding want we verlaten het paradijselijke Gilli’s. Half negen vertrok de boot naar Bangsal (Lombok), waar je weer flink genomen wordt aan alle kanten door de Lombokkers op een agressieve manier. Na een half uur werden wij met een busje weer teruggebracht naar de ferry . Bikini aan en bakken maar op het dek, beautysleep van 8 uur op de ferry.

Het feest brak al een klein beetje los in het busje (met drie Zweedse meiden en een Engelse jongen), waar een van de drie Zweedse girlies haar verjaardag vierde. IPOD aan en rijden maar op de megadrukke chartbaan naar Kuta.

Vlakbij Poppies II werden we gedropt om daar een room te zoeken en uiteten te gaan met de kakkerlakken, Cockroach alias Rachel en Chantal. Prompt alsof ze het roken, waar daar weer onze surfdudes. Linda, Ferry, Marcus en Chris waren ook deze dag gevlogen terug naar Denpasar, luxe paardjes dus de fles rosé,  werd weer geopend en prompt zaten we snel weer in onze stamkroeg 

De grootste lol weer

en crazy typical Darwin Ozzies with beard, o what a feeling, almost dancing on the ceiling..

Christa heeft Marcus van dichtbij bewonderd en Anja werd toegezongen ‘krijg toch allemaal de klere’, toen ze hand in hand liep met de bij Quicksilver sponsered surfdude half Ozzie/half Brasil, Ciske de Rat, midget alias Wagner.

Christa ging afterwards nog even shoppen bij de Woolies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 mei, na een meet and greet in onze kamer, zijn we maar weer eens samen op pad gegaan op zoek naar Jimmy. Belandde uiteindelijk tussen de Belanda’s in Rosso @ the swimmingpool. Last evening met Linda en Ferry, onze gezamenlijke avonturen werden weer voor eeuwig vastgelegd in onze schriftjes, onder het genot van een Bintang en Roseetje.

Laatste avondje los met z’n zessen in de espressobar, birdnest gespot,

meegezongen toen de Baliband Anoek speelde, famous in Bali.

Staat daar warempel weer zo’n Rotterdammer uit het hockeyteam van Maarten. Stefan (4 april) was voor een businesstripje in Bali. Maarten surprised met een phonecall. Bounties onveilig gemaakt onder het toeziend oog van Woolies.

Stefan nodigde ons uit voor een nachtje in het Jayakarta hotel in Seminyak, palm shadded grounds, 277 large rooms a 110-200 dollar a night, several pools.

Dus spetter pieter pater lekker in het water, we gingen pas naar bed drie uurtjes later. Tosti voor breakfast, eindelijk weer eens een warme douche en toen onder de witte lakens.

Geen lenzendoosje maar wel twee kopjes waar ze in konden overnachten. Stefan dacht even zijn nadorst te kunnen wegspoelen met Christa haar lenzen, daar stak die blinde dwaas een stokje voor. Wat drink jij nou? De lenzen bleven nog netjes tegen Stefan huigje aanplakken, zodat ze weer netjes in het kopje terug kon spugen.

 

Stefan, Ferry en Linda vlogen naar Jakarta en wij naar Kuta op zoek naar Jimmy maar het werd toch een ontbijt met Woolie, die wij weer tegenkwamen in de bekende straten van Poppies. Dag bijkomen bij de swimmingpool en eindelijk Jimmy gevonden en cash betaalt.

Saying goodbye 2 Peter en watching the sunset met Marcus en Chris en weer onderbedolven worden door de verkopers op het strand met wajangpoppen en zijn pijl en boog.

Hierna vervolgt door een heerlijke massage bij My Spa waardoor alle afvalstoffen uit het lichaam verdreven werden, zo erg dat later de spetters aan de pot zaten. Onder het genot van de liefdesbrief van Woolie, heerlijk Indonesisch gegeten bij Warung (means foodstall) Indonesia, verse vis op het bord.  Met een poster aan de wand met de same feeling

 

Everything is good

 

 

 

with luv,

 

Christa en Anja

 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer