leaving on a jetplane...

SHIT SHIT SHIT... don't wanna leave on a jetplane...... I wanna stay... not a last strong storie from OZ... WILL BE BACK...

 

That's how I'm feeling now!!

 

een pakketje van 4 kilo opgestuurd richting huis met de mooiste herinneringen en cadeautjes uiteraard. M'n versleten kleding (en dat zag er echt niet meer uit) en mijn werkkleding ingeleverd bij the salvation army (leger des heils) hetgeen mij toch weer een beter mens maakt om iets te doen voor mijn medemens.

 

Wat heb ik een prachtige 3 weken gehad. Wie wil dat nou niet dagelijks tussen 150 mannen werken, armyguys.. jummie jummie in Robertson Barracks. Hun lunch en diner serveren en de rest van de tijd klaplopen en mij een breuk lachen met Helen, een doldwaze 50+er maar zulke prachtige droge opmerkingen heeft, dat het werk superleuk maakte.

 

 

 

 

 

 

even een foto van de eetzaal, waar natuurlijk gefotografeerd mag worden als ze aan het eten zijn in pak... en ja inderdaad mannen in pak zijn toch wel erg woest aantrekkelijk..

 

 

hier even een voorbeeld van een man in zijn armysuite en toevallig heet hij brinkman en laten hij nou Nederlandse grandparents hebben...

 

 

Een Captain op mijn naam staan, niet deze maar CAPTAIN Lang, niet bijster bijzonder, ga vanavond een LT veroveren, die vorige week na een doldwaze taxirit om mijn nek hing.

 

Erg interessant hoe de rangen in elkaar steken en dat ze zich inderdaad zoveel keer moeten opdrukken en de cel in gaan soms als straf. Altijd aanspreken met de Captain, LT of Major of sir. Even wennen maar het heeft wel wat.

Enjoy your dinner sir!! Where would you like to be seated? o/s (outside), 5/7, ives room, foyer, cav etc.

 

En nu we dan ook te stappen gaan elk weekend, bestaat gewoon heel darwin uit piloten, fireman and armyguys. Hee the girl from the mess... Ons kent ons!!

Superlachen.

 

 

 

 

 

 

 

 

En dit is een deel van mijn collega's.. lala (ja zo heet ze echt, Carolien die ook een armyguy als vriend heeft en Linda, die graag de touwtjes in handen heeft met haar sneakglimlach.

 

Ja, ik heb er met plezier gewerkt tussen Terri, Lala, Linda, Di (always in a hurry), Ann, Nathan (manager), Jo (kok).

En wat hebben wij nog meer gedaan... nou we hebben weer eens brut gestapt met Leonie en Judith, die een weekje bij Lonie (links) gratis verbleven in Darwin. Twee avonden los. Geen wijsdom voor Judith (en maar lachen toen ik de kiezelsteentjes van de Stuart Highway wijnrood maakte ha ha), twee mannen op een avond en Leonie was ook weer vrijgezel en had ook een score op haar naam en Christa ja..... die is de tel kwijt (eigen input). Ik werd vriendelijk gevraagd door captain Lang of hij mijn hand mocht vasthouden en natuurlijk werd er daarna gevraagd of hij mij mocht zoenen. ha ha, want een manieren hebben die armymen toch.. Ja en hij wou gelijk alweer catch upen... nou ik heb maar vriendelijk gesmst om geen relatie op de werkvloer te beginnen.. haha geen handvol maar een messvol.. ha ha barrel toch he!

 

Ennuh wat hebben wij nog meer gedaan, maandag heerlijk sushi gegeten bij Lonie met Leonie en Judith, terwijl christa voor een fotoshot in Alice was t/m donderdag. En mij een breuk gezocht naar mijn paspoort. Alles werd omgegooid en ik was er echt van overtuigd dat ik nog even mocht blijven in Darwin en donderdagochtend bij het politiebureau aangifte zou moeten doen.... maar nee hoor heeft de reiki dan toch geholpen... hij lag in de ute onder de stoel... hoe hij daar beland is.. geen idee... maar hoefde dus niet naar de politie en was superblij.

 

hak op de tak verhaal he!!

 

Ja, ik (Champannie) bruis van de energy, ook al heb ik maar 4 uurtjes geslapen.

 

Ja want Dwaas was ook nog jarig. en dat hebben wij 7 oktober gevierd met een supergave skydive. Hemels, niet eng. Wij moesten bij de airport zijn en daar werden wij onthaalt door een Nederlanderse piloot, die sinds zijn 5e vertrokken was uit Nederland naar NZ ging en nu in OZ woont.

 

Er werd uitgelegd door Drew en Ashley hoe wij in de bananenhouding uit het vliegtuig moesten springen en hij wij onze voetjes buiten de deur

moesten doen.

 

Alleen in het vliegtuigje zitten vond ik al superrelaxed. Vooral leuk omdat ik nu plekken van bovenaf herken, zoals Nightcliff, AFL stadion etc.

 

Er was gewoon geen tijd om na te denken, Christa was al met Asley uit het vliegtuig gesprongen en voordat ik het wist was daar de vrije val... kneiterhard 25 seconden naar beneden vallen.. supergaaf. Even aan het touwtje trekken en free as a bird zweven in de lucht. Wauw dit zou ik wel elke dag even willen doen, wat een rust daarboven, ik zou wel in een luchtkasteel willen wonen. Prachtig.. ik mocht de parachute sturen door aan de touwtjes te trekken, boogjes draaien in de lucht en toen was daar een geweldige landing met je kont op het zachte zand en een prachtig uitzicht over de zee. Ik heb genoten!! Helaas geen parachutepics maar een mooi fotootje met de bril op, Jordi was te laat om te filmen en/of foto's te maken. Hij stond bij het verkeerde strand van Lee point.

 

's Avonds stappen en om 24 uur champagne, ballonnen en sterretjes voor Christa haar 27ste verjaardag en een birthday chanson van Franse voorbijgangers. Dean was ook van de partij, aardig gek, hij was ook jarig en ook geboren in 1979.

 

 

8 oktober een ontvoering in de dreammachine, die natuurlijk voor deze gelegenheid feestelijk was versierd met slingers en ballonnen.

 

Op naar Nightcliff om te ontbijten, verse bolletjes mee, smoked salmon, turkey met een fantastisch uitzicht over de zee, lekker in onze campingstoeltjes, hopsa. Tijd voor cadeautjes en lekker kletsen in het zonnetje.

 

Weer naar huis, om haar cadeautje van haar ouders en vrienden in ontvangst te nemen die Andrea had meegebracht van haar avatartrip to Holland. Blinddoek weer op en hopsa samen met Jordi en Steve naar the harbour voor een sunsetdinercruise. Garnalen (prawns) en Barramundi op het menu en de champagne bruisde natuurlijk.

 

Volgens mij was het een geslaagde verjaardag!!

 

Dit is trouwens Jordi waar wij al drie maanden verblijven. De man die zijn huis, hond, zwembad, wederom donderdag weer achterliet om weer een operatie te ondergaan in Adelaide. Hij is gecrashed met z'n motor en nog revaliderende. Heeft alle botten gebroken die je maar kunt breken en is sinds een paar maanden weer uit zijn rolstoel. Maar tis niet vervelend hoor, het laatste weekend alleen thuis te zijn zonder de huisbaas. Lekker 's nachts na het stappen bommetje in de pool. En is het wat Trudie??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hak op de tak!!!

 

Wat doet deze jongenman met onze auto..... Nou helaas is hij de nieuwe eigenaar Anthony genaamd van de dreammachine. Hij was van maandag tot donderdag met Christa op een fotoshot in Alice en was wel geinteresseerd in onze prachtige panelvan en het mooiste van dat alles is... de dreammachine is going back to the eastcoast met deze surfdude.

Er moet wel het een en ander aangemaakt worden, zo'n 2700 dollar zou dat gaan kosten volgens Night and Day autocare. Dus hebben wij hem verkocht voor 600 dollar en hebben nog zo'n 1,5 maand illegaal in Darwin rondgereden aangezien zij niet door de APK kwam. Onze guardianangels hebben weer goed hun best gedaan, zullen wij maar zeggen. Maar het deed wel pijn om deze topauto te moeten overhandigen....

 

Hak op de tak!!

 

Afscheid genomen van mijn reiki groep en vanavond gaan wij uiteten bij Skycity van christa haar bedankdinerbon als make-up artist en daarna helemaal los. Mijn backpack is zo ingepakt, want ik heb superweinig kleding of moet ik votjes zeggen. Volgende week mag er weer geshopt worden in Thailand. Aanstaande maandag vliegen wij om 3.15 uur via Singapore richting Bangkok.Waar echt superveel bekenden verblijven, gea en bob, sven, cormac, wesley en jan. Gekkenhuis op naar de fullmoonparties en meditations!! Wereld van verschil...

 

Maar eerst nog een groot feest in Darwin...

 

Have a good one!!

 

sorry computer freakt... alles foto's foetsie... dus ik heb maar geknipt en geplakt en ze op de email gezet, hetgeen het verhaal met pics toch leuker maakt... thank you around the globe voor het niet functioneren van het opslaanbutton.. ach ja, meant to be waarschijnlijk.. love u all

 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer