jij alleen

Luister eens naar jij alleen van Marco Borsato

Het lied gaat over jou, zingt het eens als je voor de spiegel staat.

Ik alleen, De liefde voor mijzelf. Ik zie de zon weer schijnen, ik voel de warmet eom me heen, ik doe alle kou verdwijnen en dat alles doe ik alleen.

Ik stond op schiphol en ze wilde me niet naar Panama laten gaan want ik moest een retourticket hebben of een bewijs dat ik panama weer ging verlaten.

Er werd al doorgegeven dat mijn backpack uit de laadruimte moest en toe was daar opeens het busticket van panama naar san jose costa rica, Die zat altijd nog in mijn paspoort. Toen pissig toen ik hem moest kopen-verplicht aan de grensovergang. Terwijl ik hem niet ging gebruiken.8 dollar had het me gekost en nu op schiphol dreigde ze men dat ik een ticket moest kopen. Ze deden hun werk goed. Meant to be dat ik de busticket nooit had weggegooid.

overstap in houston, netjes wachten in de lange rij. een mysterieuze vonk delen met een jongen uit El Salvador maar mijn geduld werd beloond met het wachten. De deur van het vliegtuig was al dicht, klaar voor vertrek maar voor mij werd die weer geopend.

Het is goed, het is meant to be!

Wie heeft dit?

 Ik heb het verdiend en alles op een rijtje zetten met een superuitzicht op het panamakanaal. Elvira belt net dat ik een massagesalon kan opzetten in het hotel-restaurant. Fantastisch! Ik ga ervoor, leef nu dit is ook weer op mijn pad gekomen. Ik hoefde er niets voor te doen.

Ik heb echt een fantastische leerzame tijd in NEderland gehad. Mijn familie zal er altijd voor me zijn. Ouders die trots op me zijn. Broers die hele lieve vriendinnen hebben. Een moeder die zegt, mijn kinderen hoeven van mij niet te trouwen. Het belangrijkste is dat het goed met ze gaat.

Een uitspraak die me nu nog meer deed als voorheen. pap en mam het gaat goed met me.

een gelukkige relatie is de weerspiegeling van twee individuen die beiden afzonderlijk in evenwicht met zichzelf zijn.

En dat zijn we!

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer