full moon party

HET WAS WERELDS........ GEWELDIG...... ONVERGETELIJK.....

FULL MOON OP KOH PHANGAN, BEEN THERE DONE THAT!

 

Woensdag 1 november aangekomen in Koh Phangan voor het feest der feesten in Thailand.

Johnny (zie foto) weer ontmoet van de roadtrip in Ozzie en na een nacht in het niet al te veilig hostel Annan met een nachtrust van lik me vessie vanwege de locatie vlak aan het strand, waar het elke avond feest is en een douchekop waar maar 25 stralen van de sproeier uitkomen ipv 50 was het tijd om met z'n vijven (Jelle, Jaap, Sven en C&A) te verkassen naar het down hill resort met twee tweepersoonsbedden voor vijf personen en een koelkast met freezer en een warme douche na twee weken Thailand.

Spullen in de safe omdat Koh Phangan er bekend om staat dat er veel gestolen wordt rondom de full moon party.

En FEESTEN maar... iedere avond los... singha beers, mushrooms (zo gelachen om de gordijnen, tegeltjes, big smile van sven en gesprekken met de bladeren en niet te vergeten "het ga naar bed" van Jelle en zijn droge opmerkingen. Sven, Jelle en Jaap het is echt supergezellig met jullie, jullie zijn toppers!!!

japie, jelle,cormac, ikke, svennie en christa

De eerste Thaise oliemassage, beetje vlug en de masseuse had lange nagels, dus dat kan beter voor 250 bat.

De eerste chick uit London gescoord met een tintje.. niet verkeerd, doesn't taste different (ook de tweede niet).

Een bezoek aan cafe Amsterdam op zoek naar Nederlandse frikandellen en kroketten, zo trek daarin maar de taxi (pick up met dak) dropte ons aldaar en warempel geen Dutch cuisine te vinden maar wat zijn wij ook achtelijk, wel marihuana te koop. Nou daar hadden wij even genoeg van dus dronken een lekkere breezer met een geweldige uitzicht over de zee en bergen op onze Thaise chillmatjes.

En dagen lang hadden wij er naar uitgekeken, wij hadden er witte brillen en polsbandjes voor aangeschaafd en het was echt super de full moon party. Over het gehele strand staan kraampjes met buckets a 150, 200 of 300 bat met thaise nep wodka, rum, whisky etc.

Een emmertje vol met drank en rietjes erin. Heb mijn ogen uitgekeken hoe mensen zo lavenloos konden zijn, dronken jongens die dan 'versierd' werden door de lady boys (jongens die als meisje door het leven gaan, maar er dus nog behoorlijk jongensachtig uitzien) en oudere mannen met jonge meiden. Jakkie bah, maar zo komen ze hier aan centjes.

Duizenden mensen die uit hun dak gaan bij de menige dancetenten. Niet de beste djs zoals in Nederland maar de zweer is gewoon top en dansen van 22 uur tot 9 uur. De zon zien opkomen in de zee met een lekkere beat.

Iedereen staat te plassen in de zee en mensen liggen gewoon in de zee, vele bierflesjes en rietjes op het zand. Een grote puinhoop, mensen die slippers kwijt zijn (zo ook Jaap) en mensen die gewoon van het pad af zijn. Mij niet gezien... leuk om naar te kijken...

Menige onvergetelijke filmpjes vastgelegd en zo ook blote piemels. Ha, ha zo gelachen we gingen het Anan hostel in om op het balkon nog even een filmpje te maken van het strand. Lopen we door de gang en staat er iemand aan de deur te bonken in zijn kamer. Maar de deur was op slot met een cijferslot, dus wij dat vertellen maar hij zegt ik moet eruit en rukt zo dat slot van de deur en hop de deur was open en warempel een naakte man kwam te voorschijn en wilde zo op de foto. Hij wist niet wie hem had opgesloten, waarschijnlijk Kea van het hostel en was zijn kleren kwijt. Een bizarre situatie heel lachwekkend.

Zo'n mooi feest der feesten, een echte aanrader!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer