fotoverhaaltje de Quepos

Een fotoverhaal dit keer want het is alweer zo,n maand geleden Quepos, rond het Manuel Antonio park

Lekker aan het dobbelen geslagen met...
Ja ja Annie heef haar hengel uitgegooid in een prachtige rivier near Silencio
Met als resultaat de aas vast in de boom!! Hi hiEen hele bijzondere man ontmoet, vrienden voor altijd, genaamd Bonito.. hi hi zijn bijnaam. Een libra, helemaal leuk, als ik hem zag altijd lachen gieren brullen, hij bracht als ik hem zag altijd een smile on my face.

Met valentijnsdag bracht hij voor Christa en mij, ieder een roos mee, en een kaartje van winney the pooh en ezeltje, met als tekst quiereo que siempre estes junto de mi.
s Avonds zijn we uiteten geweest en hij was heel ontroerd om ons te hebben ontmoet in zijn leven. Hij is in de 30 en heeft hele andere ervaringen met vrouwen gehad. Wij maakten hem weer aan het lachen. Nou een mooier cadeau met betrekking tot deze woorden had ik op deze dag niet kunnen ontvangen.
Dank je wel Leo, por entra mi vida
Iedere dag volleybal kijken bij de mannen op het strand, wandelen over het strand, avena als ontbijt, de celestijnse belofte gelezen (ja kaatje ik herken heel veel, alleen de laatste paar hoofdstukken ga ik nog een keer lezen), planet Mercurius bewonderd na de verbluffende sunsets in Manuel Antonio beach!!

 
Een heel lief afscheidscadeautje gekregen van Alex uit Amerika, een beachbalset, dus twee middagen gebeachbald.Een hele mooie waterval bezocht met Maja, Damian, Raman en Alex.

En het gras is altijd groener bij de buren, dus op 20 februari om 3 uur ,s nachts mijn droom gevolgd en Christa verteld dat ik richting Montezuma ga om mijn gevoel te volgen maar eerst hadden wij nog een feestje in Alajuela, wat het was het verjaardagsfeestje van Floor (collega hhi hi van Dos Palmas, het hotel waar ik heb gewerkt: Supergezellige avond gehad, leuk om iedereen weer te spreken,Sady, Alex, Dona Oti, Ralf, Annie (manana te quiero) Floor en Peter..

bovenste foto Peter, eigenaar Dos Palmas
middelste foto, de jarige job, Floortje
onderste foto, supèr mario, Alex de taxichauffeur


en toen op naar Montezuma.. to follow my heart...


Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer