Feliz cumpleanos ANJA

Ja ik mag eindelijk 29 kaarsjes uitblazen
 

 
 
Hieper de piep hoera
 
Feliz cumpleanos ANJA!!
 
Wauw ik heb nog nooit zo´n relaxte verjaardag gehad, wauw en een supergevoel van blijheid, vanuit je tenen met de mensen om me heen en familie en vrienden die belden. Dank voor dat jullie een deel van mijn leven zijn!
 
Voor mij begon mijn verjaardag eigenlijk al 20 maart. Jane was wakker om een uurtje of 4 en liep te banjeren door de kamer. Dus doe eens gek Anja riep laten we naar het strand hardlopen om de zon op te zien komen. Ahhh..
Jane na zoveel jaar weer aan het hardlopen, even een kijkje over de heuvel en wij zien de oceaan. Vrijheid!!!
Mijn groene sarong gaat in de lucht, waar ons beide handen hem aanraken.
 
Ohhh en hij was zo mooi de zonsopgang, de zon scheen op het water en maakte een straal naar mijn hart, oma hield mijn hand vast, de geur van xlang xlang in mijn neus, prachtig.
 
 ´s Middags de drop van de brief en dromenvanger aan Randal (tuurlijk was hij er niet, dat had annie natuurlijk uitgekiend), jeetje wat hebben wij een bijzondere band, connectie niet te verklaren (of toch was hij mijn geliefde surfer uit Australia, un vida pasado).
 
Aan het eind van de dag hardlopen naar het strand wederom, sunset and heerlijk sterren kijken zonder sarong gewoon met dat bolletje haar in dat zand en wachten op de komst van christa en gary want die zouden rond 20 uur arriveren in chico´s de locale pub.
 
En ja hoor een grote verrassing (of toch niet, ik had al tegen Jane gezegd dat mijn gevoel zei dat Pablo zou komen) en ja hoor PAblo in Chico´s, speciaal overgekomen voor mijn verjaardag uit Guatemala. Heel speciaal weer!  En Gary en Christa, allemaal soulmates bij elkaar!!! 
 
 
Tijd voor champannnieeeeeeeeeeee!!!!!!!! mmmmmmmmmm helaas geen plof, Gary had de touwtjes in handen en verbrak de traditie, hi hi. Het leek wel alsof ik zweefde, zoveel indrukken, was uitgeluld hi hi.
 
Christa al weken niet gesproken, zij en gary hadden spraakwater wel een wateval en ik had dorst. Pablo dezelfde avond nog verteld van Randel dat ik verliefd was geweest etc, moest het gewoon kwijt maar hij reageerde heel lief. Dus vanuit een tweepersoonbed weer lekker in mijn eigen bedje gekropen, aangezien een omhelsing toen gewoon heel raar voelde.
Ik ben niet verliefd op Pablo, zie hem als mijn allerbeste vriend-goeroe en nu wist ik het zeker, het voelde heerlijk om weer eens verliefd te zijn (ja want wat je in je schrift opplakt krijg je ook vanuit de sterren).
 
 
En ja hoor ook de ochtend van mijn 29 lentes jonge verjaardag, samen met Pablo om straat de zonsopgang gekeken. Daarna heerlijk in mijn up hardgelopen naar het strand en
FEEL FREE TO DO WHAT YOU WANT TO DO... een nuddie dip in the zee. Big smile on my face!!! heerlijk to be me!! Feliz cumpleanos Anja!
 
Twee zielen een gedachte! Ik wilde Christa wakker maken met het nummer Shine van Shannon Noll ons Ozzie nummer en ja hoor zij komt op hetzelfde moment aan met haar ipod omdat nummer te laten horen en met z´n vieren een dansje te doen in de kamer.
 
Time for a dip in the swimmingpool en chillen, boodschappen doen voor de poolparty
@ 3 o clock.
 
En hoe blij verrast was ik dat mijn broer Martijn belde, pap en mam weer gesproken en twee vliegen in een klap Linda en Mark kwamen ook een taartje halen bij moeders voor mijn verjaardag met de twins. Lin, bedankt voor je leuke ketting en kaart van Thijs en Ties.
 
Een grote glimlach op mijn gezicht, wat was ik gelukkig dat ik ze weer even gesproken had, voelt zo goed en ja hoor daar belde mijn beste vriendin Karin ook nog even. Kaatje, het voelt altijd zo fijn om jou te spreken, liggen zo op 1 lijn, ben trots op jou, Rene en kleine Mats!
 
Ik liep te stralen!
 
de feestmuts, Jane, Tom, Gary, Steven en Pablo
 
Zo relax allemaal de mensen om mij heen, moest allemaal zo zijn, mensen die goed en positief in het leven staan. Jane en Tom (hadden elkaar een paar dagen geleden net ontmoet maar al zoveel lief en leed met elkaar gedeeld, Jane was er ontroerd van, heel bijzonder dat ze dit mocht meemaken). Gary, Thom en Pablo zijn allemaal schrijvers.
 
 
Een hapje en een drankje en dipje bij de pool,
 
 
 
 
 
een pinata (typisch kinderritueel in latijns amerika, normaal gevuld met allemaal snoep en dan zit de pinata aan een touw en moet je hem geblinddoekt stukslaan totdat alle snoepjes eruit vallen) gemaakt door Christa met vele leuke cadeautjes (mn oude bikinibroekje die ik had laten leggen in Quepos, candies, het boek eat pray and love, een roedaska voor meditatie, wierook van pablo en een vlindertasje van de familie, tshirt van Gary, anklet van Jane. Achhh het maakt ook allemaal niet uit, ik heb het op de foto staan, het ziet er heel kleurrijk uit.
 
 
Steven de buurman had een mooi bloemstuk voor mij gemaakt uit eigen tuin van congo bongo en hij vertelde dat hij mij had omschreven in het bloemstuk.
 
nog meer feestgangers.. Annie en haar vissleutelhanger, dochter van Tantelyn, Tantelyn (eigenarese van de cabinas en Jane)
 
De hele dag rondhuppelen in de bikini, geen make up, superchill met een nieuwe roodgekleurde sarong gekregen van Thom.
 
 
Een heerlijke currysoep van Pablo en een verse fruittaart (onwijs lekker) van de bakker in Cobuya, met een speech dat ik onwijs gelukkig ben!!

En wat ben ik weer verwend, het leek de surpriseshow wel

Dank je wel voor de liefde, kracht en licht die vele van jullie stuurden voor mijn verjaardag, heel bijzonder, doet mij goed. Kijk eens maar eens in de poppetjes van mijn ogen en voel...........

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer