Dutch Queensday

DUTCH QUEENSDAY ON GILLI's

 

Fris op het fietsje, rondje Gilli Trawangan, af en toe even afstappen vanwege de zandpadjes en even snorkelen tussendoor.

Amazing turtles, millions of fishes of all colours and big sizes, visibility of 30 metres. En wie kwamen daar weer op ons pad, Chris, Marcus, Linda en Ferry. Time to chill out en het rondje afgemaakt en een tukkie gedaan met een shake in onze knuisjes op de ligbedden watching the sunset.

Alle backpacks op het eiland werden leeggehaald op zoek naar orange, want het is de Dutch queens birthday.

Kwam eindelijk weer eens die langbewaarde schmink nog eens van pas, van het WK 2006, die half gesmolten Australie, Thailand, Cambodia, Laos, Maleisie en Vietnam hadden overleefd.

Hoe origineel kwamen mensen naar de Rudy's bar, Ferry en Linda met hun oranje reddingsvest ....

miss ??? met haar tulband. De Hollandse hits door de speakers en aan het dochtertje, de bintang, van meneer Heineken. Hollands glorie!

 

Wauw, en ook hadden ze rose en die smaakten goed, te goed, dwaas voor pampus in het hutje van Rudy's bar en Anja plonsde er op los tijdens de after party in de Blue Marlin, zo goed dat haar tongs ervan braken. 

Nadat Christa haarzelf weer gevonden had in de hut, heeft ze urenlang naar een spirituele Hongaar Peter (35), die 14 jaar in Nederland heeft gewoond. De zon zagen wij separate opkomen in de zee en Marcus en Chris genoten nog na van de shakes, totdat bijna de kokosnoot van de boom afviel en Chris overal skeletjes begon te zien.

 

Na een uur slaap was het weer tijd om verse cappuccino te drinken bij Illy's coffee shop met brownie en in de glasbottomboat te stappen met z'n zessen en de underwaterworld per snorkel van Gilli Air , Gilli Trawangan en Gilli Meno te bewonderen. En das heel mooi!!

 

's Avonds eten bij de Irish bar, iets duurder dan de rest van het eiland maar wel superlekker eten. Met Peter, Christopher en Mario getriviant, geluisterd en mushroomshake naar binnen getikt zonder effect.  XXX C&A

LOOK @ THE MOST BEAUTIFULL KIDS OF THE GILLI'S

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer