Dreamland

Zaterdag 12 mei

Ontbijt in de Kuta Beach Inn en tijd om de auto op te halen in Sanur. Een mobiel en boedha kopen bij een ontzettend lieve vrouw in een shop voor het hostel.

Toen terug naar Kuta, een Balinees reed even voor ons om ons de weg te leiden. In de auto weer even gillen want wat hebben wij toch een fantastisch leven, genieten op en top! Heerlijk een dagje strand en kletsen met de Boskoper Michiel, waar de beachboys kwamen aangelopen. Everybody goes surfing!

 

 

Watching sunset met Chris en Marcus en de pijl en boog verkoper was weer daar. Later die avond schoot Marcus ook z'n pijl op dwaas, vanaf het balkon.

 

 

Zondag 13 mei

Is een zwart gat, het zal wel strand en stappen zijn geweest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maandag 14 mei

Op naar surfersparadise!! DREAMLAND. Nou echt een dreamland, waren wel moe maar de oogjes bleven open van al dat moois in het water. De mooiste capriolen welke ze uithalen in het water, met mega hoge golven. Heerlijk liggen op het zonnenbedje.

Christa was fanatiek aan het frisbeen met een local en Italiaan. Anja was in dreamland. O, ja er was natuurlijk ook nog veel natuurlijk schoon, ditmaal geen surfers maar rotsen om het strand heen, magic view. Een klein strand maar o zo mooi en rustig.

Na de surfers weer even gesproken te hebben, Manu en het neefje van de booteigenaar die daar een huis had, keerden wij terug naar Kuta met Jimmy.

Stappen en Marcus was de partypoeper, dus met z'n drietjes op stap, bintangetjes op het bolletje en een half  OZ, half Mexicaanse versnapering voor Annie.

 

Dinsdag 15 mei

Annie kwam met breakfast de kamer binnen gelopen, dronken lappie dwaas wakker maken met trillende handen. Bewolkte dag dus dan maar shoppen in het winkelcentrum oa Matahari, de halve dag maar met niets thuiskomen.  Knap he!  Het is wel een saai verhaal he, dat vinden wij nu ook maar we hebben ons geen dag verveeld. De schoonouders van Kim bij de pizzahut ontmoet, best raar om na 19 maanden weer bekenden tegen te komen op het tropische eiland.

 

Watching de sunset met ditmaal toch wel een record aan verkopers om ons heen.

Marcus en Chris hadden uitgerekend dat zo rond de 300 bintangetjes per persoon op hadden in de afgelopen 3,5 week! Dat betekende voor ons dat wij minimaal de helft daarvan achter onze kiezen hadden. 3 bij sunset en minimaal 5 tijdens het stappen.

Dat moet gevierd worden, dus net zoals iedere dag weer uiteten.

Laatste avond dus the craziest pictures uitgeprint en in een stubby van Bintang op de tafel gezet.

T-shirt geregeld van Espressobar voor Marcus en maar weer los op mr. Jones, de killers, save tonight, freebird, sweet child of mine en like every night welcome to my paradise van Paris Hilton en natuurlijk op de foto met onze favoriete band Phoenix.

Scotty was weer present en zo ook de oasis zanger, iedere avond weer zong hij met zijn spraakgebrek de wonderwall.

Nieuwe relozzies, een stel dat continue ruzie liep te maken om niets, no worries mate, doch dat mocht de pret niet drukken.

 

Ps It looks like a boring story, but we kept all the details in the box of pandora.

xx C&A

 

 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer