Dream island, Sandy Cay

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een eigen eiland waar je je rond kan rennen in je full moon (natuurlijk gedaan).

 

Een dikke aanrader...rent your private island bij Barry Jackson cayosutila@hotmail.com of bel hem gewoon op 504 425 2005. Nee geen broertje van de moonwalker.

 

Christa en Jacob (london, works for divecenter) hadden een groep van 26 man (Mathijs Nederlander, was aan het rondreizen door Centraal America met een auto en ja de auto staat nog in Nicaragua dus het zou mooi zijn als wij hem kunnen berijden met Steve en Richard)), Germaans, Scotish, Irish,London etc) bij elkaar geraapt tijdens de ballonetjes zuigen in de Bushbar. Dus na twee vergaderingen op Utilla, met de groep (hoe laat vertrekken we, wat zijn de kosten (350 limpiras each, een kleine 18 us dollar, voor verblijf en boot, boodschappen) vertrokken wij zaterdag 6 september naar Sandy Cay, een piepklein eilandje aan de westkust van Utilla.

 

 

 

Wauw kom je daaraan, wind zand, palmbomen, zee, leuk huis met keuken en slaapkamer, ligbedden etc. Heaven on earth. De eerste paar minuten was alleen maar wauw wauw wauw, knijp me ik droom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een vers stuk coconut, snorkel op je kop en op zoek naar een vis en wat vind je een nurseshark, klein dikkertje, maybe 80 cm lang. Ernst vond het minder, die was overal aan het hengelen, net zoals de meeste jongens onderwater. Lieve kleine tropische visjes..mmm

 

De andere boot kwam aan, iedereen had natuurlijk bizar veel drank gekocht. Dus al snel kaartgames met bizare opdrachten. Met een groep van 6, iedereen pakt een kaart, kijkt niet en plakt hem op zijn voorhoofd, dan moet je een opdracht verzinnen wat je gaat doen als je de laagste kaart hebt en ja zo ging Annie met een fakkel van het kampvuur een rondje om het eiland.

 

 

 

Super om met z%u2019n allen aan het puntje van het eiland te zitten en naar het onweer te kijken. Bijzonder die lichtflitsen en vallende sterren. Met z%u2019n allen in de woonkamer liggen en relaxen, uniek,,, iedereen chill chill.

Veel gelachen maar toch niet helemaal mijn ding met een iets te grote groep maar we mochten we de funny Irish verblijden.

 

De birthday Irish tussen ons in bij het slapen gaan en hem gek maken met de Dutch oven. Hij had geen idee wat het was, maar het is niets anders dan een scheet laten onder het dekbed en hem lekker mee laten genieten. Niet gedaan maar de voorpret was lachwekkend.

 

 

De volgende dag, we zouden voor een nachtje gaan maar de survivors, een groep van 6 besloot te blijven. De beste beslissing! De anderen gingen terug met de boot met George Jackson mee, superrelaxte vent.

 

 

En toen waren er nog 6.. Steve en Richard uit London, Mathijs uit Nederland, Simon uit Swiss (kwam ik ook de tweede avond pas achter, ben niet zo goed in namen, tijdens een potje asshole) en dwaas en ik.

Fishburger hadden ze even opgepikt bij een naburig eilandje en koude salvibidas en een heerlijk visje voor het eten voor %u2019s avonds. Luxe, Richard hield van koken.. ideaal voor de prinsesjes op het eiland. Hele dag snorkelen, in de hangmat, boekje lezen en na de maaltijd zo gelachen.. we gingen asshole spelen in de woonkamer. Dikke strijd onderling tussen de president en de asshole.What are you doing??

 

Uit gespeeld, rum en coke op tafel en ja wat doe je op een eiland... krabbenrace.

 

Iedereen een krab, het mooiste parcours gebouwd van vins, borden, een bakje als bad en een stuk coconut als brug en krabben maar vanuit de pan vol met krabben. Geweldig zo gelachen... op het laatst hadden ze zo%u2019n 30 krabben gevangen voor de race. No krab!

 

 

What are you doing?

 

En toen achhh ja... coconutbowling, was ook een van de eerste dingen die in mij opkwam toen aankwam en ja hoor, effe een paar coconuts zoeken, lege colaflessen een echte geul en gaan met de kijk uit maloot een kokusnoot. Strikes on the island...

 

Chillen met een blowtje op de pier......... man.........triljoenen sterren, het kan tippen aan de outback!!! Falliende sterrn in Swiss, shooting stars in London... zo gelachen om de Swiss guy, die we toch een beetje belachelijk maakte maar hij kan het gelukkig hebben.

 

Nog een fullmoonfoto voor de zonopkwam en toen maar even het bed in met een rare ontwaking van de ochtend.. Annie draaide zich om in het tweepersoonsbed en hop hop plop daar lag ze op de grond, hoofd tegen het kastje. Zo gelachen bij dit ontwaken, je kon mij opvegen.

 

Helaas moesten wij om 12 uur weg met de jackson 5, maar wat had ik graag willen blijven, voor zo weinig geld is dit toch wel een eerste plaats van de bestemming in de afgelopen 5 maanden.

 

Sandy cay, makes dreams come true!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 CARINOS.........

 

 

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer