day 7 in silence

DAY 7 OF SILENCE

Dag van ontwrichting, vermoeidheid, onrust

 

Slecht geslapen is het al tijd om op te staan. Ik heb immers geen wekker of zo en ja de zon schijnt nog niet om half 5, dus een beetje rusteloze nacht. Er wordt niet op de deur geklopt maar ik hoor aan iedereen dat ze opstaan om te douchen, sloten worden gesloten etc.

Deze dag moeite om niet te praten. Het was trouwens raar om gister te praten, alsof er een brokje/klepje voor zat die eerst weer even geopend moest worden. Ha, ha en dat na 6 dagen niet praten. Nu is het weer even moeilijk om niet te praten dus but I survive.

De laatste yogales want om 10 uur vertrekken de meesten naar SMI. Mijn instict calls en ik ga mijn kleding met koud water wassen en de toiletten schoonmaken, wandelgangen wederom weer vegen.

boedha

Geen wandeling naar Boedha vandaag, even 10 minuten liggen in de meditatiehal, even in slaap vallen. De monk moest mij hier eens zien liggen met mijn voeten wijzend naar het altaar. Shame on you honey!

Ik ga lopend naar SMI toe, schouders weer bedekt. Ben zo moe, kom met moeite daar aan, benen voelen zwaar, slenter slenter maar toch stap ik niet in de pick up die langskomt en aanbiedt om mij up te picken.

Pas tijdens de sittingmeditation in SMI krijg ik weer rust in mijn lijf.

Na de milo maar weer even naar bed om reiki te geven maar al gauw raak ik geirriteerd van de Nederlandse VUT-er die gesprekken voert met de nieuwkomer. Dus ik denk Anja je kan je eigen wel lopen opvreten maar loop er gewoon heen. Dus na 10x nadenken, de stoute schoenen aangetrokken en na een knock on the door, vriendelijk gevraagd. Would you like to keep the silence? En natuurlijk wilde ze dat en daarna was het stil.

Een dikke yes en het vreugde sign als ik weer bij ons in de hal kom en Dieuwke zie die toevallig binnenstapt. Raar dat je geirriteert kan worden van iemand die praat, waar komt dat van dan jaloezie of had ik toch iets tegen die vrouw, machtspositie sterk/zwak?

Tijdens de avondmeditatie voel ik eigenlijk eens hoe warm mijn handen kunnen zijn.

Gekke Annie!!

Stilte op de gang en...........

Truste pinkie pinkie op naar dag 8

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer