day 4 in silence

DAY 4 OF SILENCE

 

Ik heb besloten om niet naar de preek van 10 uur te gaan, hetgeen niet mijn visie is en ik hier toch voor mijzelf ben. Reiki time, heb anderen en mijzelf nog nooit zoveel reiki op een dag gegeven en het voelt heerlijk relaxed na een sessie.

En nee ik zit niet aan de paddo's... (en zeker geen mexicaanse, ha ha A&A)

Om half 12 sluit ik aan bij de groepsmeditatie en warempel het lukt.... Heel bijzonder. Komt het doordat ik besloten heb om op een stoel te gaan zitten, mijn rug de rust te geven?! Eerst begint mijn linkerhand te shaken, energy flooding through my body en links stopt en dan begint rechts. Ben wel bewust bij de wekker. Tering, something special en het voelt relaxed. Ben blij het is gelukt, om inside te gaan en mijn energy te voelen. Klinkt wazig of niet??? That's my honey!

mijn uitzichttafel

's Middags tijdens de sessie in SMI dit keer achter in de 'zaal' op een tafel gaan zitten.

Dit keer dus geen jutenzak en matje maar wel uitzicht op al die mediterende mensen of wrickbillende mensen die zeer niet konden concentreren en maar zaten te zuchten, met benen te wiebelen en tas te openen.

mijn uitzicht met de vrouw die een scheet liet, links onder en de kiwigirlsback rechts in het groen.

Wederom Anja strikes again in to the meditation and it feels so good, same feeling as this morning!! Niet de hele middagsessie uitgezeten natuurlijk (3 uur per dag is toch wel mijn max, hoef niet altijd te spacen, ha ha) en onderweg naar de monastery mezelf beloont met wederom een pluim. Selfsupport!

 

Weer hetzelfde ritueel bij thuiskomst. Weten jullie mijn ritueel bij thuiskomst nog, even het schommelstoeltje pakken en luisteren naar het chanting van de Thaise nons. Hop hop binnen een paar minuten zit er natuurlijk weer een man naast mij en wie komt daar aanlopen? Het is Christa en ze komt in het midden van ons zitten. Heel raar en ik proest het uit van het lachen en besluit maar naar de kitchen te gaan om milo te halen. Het is gewoon raar om naast elkaar te zitten, deze eerste dagen en dan strak naar de bananenbomen van de non te kijken.

's Avonds wederom na een loving kindness meditatie voor de familie, een pinkie met Christa en dan naar bed.

Truste!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer