dankzij jou, een stap in de goede richting


een tocht van duizend mijl begint met een enkele stap!

En jij hebt er voor gezorgd dat die stap gezet kan worden!Want deze kinderen zijn dank zij jouw steun weer voorzien van schoenen, een warme spijkerbroek, shirtje en/of een sweater.

De kinderen komen bij mij in de kliniek en sommige gewoon op blote voeten, een enkele moeder vraagt mij om kleren. Ik dacht maar zo, het regenseizoen komt eraan dus even wat warms voor de kinderen. Veelal komen ze bij mij met verkoudheidsklachten, dus even wat warme kleren is niet verkeerd (kwam met twee grote vuilniszakken vol met kleding thuis vanuit het shoppen in David, hi hi twv 200 dollar).Een glimlach tover je op hun gezicht!

Helaas is het mij niet gelukt om het huis van Johana aan te passen, aangezien ze op haar
20 jarige leeftijd haar eigen willetje heeft en het dus niet nodig vond om een papegaai boven haar bed te plaatsen, haar bank hoger te maken en nog een extra beugel in de badkamer.
Ze was happy met zoals het nu was. Ook prima!Deze week ga ik nog langs bij twee families hier in de buurt, om ze een voedselpakket te geven. De kiekjes stuur ik jullie natuurlijk nog toe. Ik ben al bij ze langs geweest toen ik aan het hardlopen was, gewoon even buurten. Ik kon ze nog niet maar ben gewoon even het erf opgegaan en een praatje begonnen met paps en mams. Een betonnen kamer met een hangmat en heerlijk vrolijke kinderen die naar je zwaaien en kletsen en in het riviertje spelen.

Het zijn twee families van de Ngobe Bugle stam, die op koffieplantages werken en dus ook geen permante woning hebben maar gelukkig met hun gezinnetje wonen.


Smile to the world and the world will smile back to you!

Gracias voor jouw hulp! Het geld is goed besteed dacht ik zo en met heel veel liefde gegeven!


Los vemos pronto!

Heal the world, make it a better place for you and for me!Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer