change

Hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,

 

Hier even een mailtje uit vanuit Changi Airport in Singapore, waar wij momenteel verblijven omdat wij een stopover van 7 uur hebben. Dus alle tijd om gratis te internetten bij de Mc Donalds.

 

Het weekend was weer gezellig, ben er nog brak van. Lekker uit mijn plaat gegaan in Discovery met Jason (aries, 4 april, airmarchel), gelachen met de armyguys in Duck nuts (where we went nuts), uiteten geweest in Dragon Asian restaurant bij Skycity ter waarde van 100 dollars en nog een bangkoktail gedronken op zondagmiddag in de CAV.

 

Ook nog op zondag even heen en weer gereden naar de jumping crocodils. Nou we waren te laat, afslag gemist dus zo'n 50 km heen en toen weer 50 km terug. Toen maar een abo museum bezocht en een ijsje gehaald in Humpty Doo. Daarna hop hop even afscheid nemen van Andrea en hop hop naar de CAV. Als allerlaatste natuurlijk de 16 kilo zware backpack inpakken want om 1 uur vanmorgen moesten wij op Darwin airport zijn en chauf Ken bracht ons daarheen. Met Tiger airways zo'n vier uurtjes onderweg naar Singpore, heerlijk drie stoelen voor mij alleen, dus beentjes gestrekt, slaapzak mee en heerlijk tukken na de VB en een stukje carrotcake.

 

Ik was wappie 10 minuten voor vertrek toen ik thuis belde en op het vliegveld waarschijnlijk door Alison die mij een attunement Reiki had gegeven en ander groot nieuws. Daarover later meer, want het is tijd  om te stoppen en te ontbijten.

 

Mail you later alligator in Thailand over thaipoppen en bangcocktails.

 

kus kus,

 

Anja

 

o, ja ik heb de parfum gekocht van Chanel Chance en ik kom op Changi airport aan en daar staat een groot bord met change is on the way. Dus wie weet er is weer een hoop verandering opkomst en een hoop nieuwe kansen..

Over kansen gesproken, ha ha het huwelijksaanzoek is er al... sorry Nico maar deze vlinder fladdert graag nog VRIJGEZELLIG all around the globe. Take care of yourself and greetings aan het konijnennest, ha ha!

 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer