campfire, surfdudes and diving

2nd of May 2007

Gilli Trawangan, de party place to be, de meeste eilandbewoners spreken al een aardig woordje Nederlands, lekker kontje, hoe gaat het?, waar ga je heen? De dikke van Dale is er niets bij??!!

 

Het eiland is zo smal dat het echt ons kent ons wordt. Je komt ze ook overal tegen! Het lijkt het veronica team wel.

Heerlijk weer een dagje strand afgewisseld met een snorkelpartijtje (balen dat Anja haar snorkelset naar Belanda had gestuurd aangezien ze dacht dat het in de Transsiberia express er toch wel niet van zou komen) en Chris die al een aardig woordje Nederlands kon voorlezen. Wat voor onzin staat er nu tegenwoordig al niet in de flair. In het Nederlands en in geuren en kleuren las Chris tot in de details voor vanuit de Flair 'hoe zijn duim in haar anus ging. Thumbs up en klein duimpje kwam ook nog even om de hoek kijken of was het nou in het holletje kijken??!!

Maar wanneer is nou toch die fullmoonparty, vandaag, morgen of toch gister. Dat was de brandende vraag van de week, doch werd er elke avond maar een feestje gebouwd (wat hadden immers nog maar 3 weken, ahhh).

Maar het mooiste feestje was toch eigenlijk wel onze (Marcus, Chris, Ferry en Linda) campfire on the beach. Bintang, mp-3 speler safe from sand in the Croc van Linda. Sunset, moon shining over the sea, sound of the water.. Ultimate life!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Na afloop een logee in ons huisje @ the Rudy's bar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De real estate man, Marcus had zijn kamer opgeofferd aan Chris en zijn scharrelkippetje. Thumbs up Chris!!

 

 

Marcus looking interesting with Christa's glasses but after a shake

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3rd of May 2007

 

Fris en fruitig klaar voor de plons....

Christa stampte er nog even snel een private spoedcursus deep dive  in door instructor Kingsley, a nice Kiwi lawyer bird to look @ underwater, met zijn krachtige groene kijkers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gear up and met het bootje 2 sharkpoint. Onze eerste duik samen, maar toch ook niet, Christa met Kingsley en Anja met rasta girlie Julie en een vette Spanjaard.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stroming, bumpheadfish en een seasnake.

Anja moest 27 minuten alweer naar boven, aangezien de Spanjaard zoog voor zijn leven en z%u2019n zuurstoftank al leeg was. Heel irritant voor 35 dollartjes.

Christa had haar duikangsten overwonnen, vond het eindelijk leuk om te gaan duiken (nadat ze een week geleden haar open water course met angsten had behaald) en kwam met een big smile en degree adventure diver weer op de wateroppervlakte.

 

Bekaf na het duiken maar de waterratten ging toch 's middags weer met Marcus met de snorkel het water in en het was eigenlijk nog veel mooier dan de duik van die ochtend. Good visibility van 30 meter en kippenvel onderwater, big smile (oeps loopt je masker weer onder water) want een hele school van 17 mega bumpheadfishes zwommen onder ons, wel een meter lang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens het snorkelen liet Christa wat bubbels los in Anjas face.oeps een poep vis!!!  Hier kon de Snoek toch niet tegenop.

Langzaam dreven we weer af naar het strand waar de rest aan het chillen was!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christa ging nog ff een duikie nemen en haar masker schoon spoelen, toen ze weer boven water kwam leek het wel of neptunes voor mijn neus stond.

De zeegod uit Spanje, Tenerife.

 

 

 

 

 

 

 

Geen land vol maar een boot vol met echte surfdudes uit Peru, Spain and Germany (met of zonder piercing, hh Ferry en Linda). Maar liefst 14, voor elk wat wils. Onze avond kon niet meer stuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Paulo uit Barcelona, grafisch designer, cancer with or without a piercing? Annie had een good karma iig.

 

 

 

 

 

 

De lounge banken werden op het strand gesleept, speakers voluit, koude Bintangs, pizza vers uit de oven, boomstammen in de vlam ..

 

 

TIME 4 another beach party after the sunset.

 

 

 

 

 

 

 

Echt overal signs on the island met,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

so second chance on Gilli's.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shake it all baby. Marcus, Ferry, Linda en C&A (Chris bleef sober) hups de groene drek in het strotje en wachten tot de magic feeling. Linda en Ferry werden zo fucking bloody tired and thirsty, boeken konden niet meer gelezen worden en de aandacht voor de veertien surfers was ook een beetje hokus pokus pilatus pas, weggetoverd. Tijd om elegant terug te gaan met de cidomo (karretje met paard), lopen zat er niet meer in.

 

4th of May 2007

Chilling on the beach, beachball excercise met Marcus en een gezellige afsluiting, diner met z'n allen van een top week op Gilli Trawangan,supermooi eiland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christopher, Peter, C&A, Ferry & Linda, Marcus, Miss ??? and Mario

 

 

We hebben veel gezien maar dit was toch echt wel

 WELCOME TO MY PARADISE,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

we come back

 

xxx

 

C&A

 

 

 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer