bucketlist and surfboarden in het gras

ey chico´s en chica´s,

Wat doe je al het regent in San Juan del Sur in casa Feliz?

Men nemen een surfboard en gaan er mee een grasheuvel op en dan naar beneden. Kont op het surfboard met dwaas en dan roets naar beneden.. Helaas alleen maar filmpjes van gemaakt maar het eindresultaat was dit... een paar schrammetjes op de armen maar een hele hoop lol met Codo en zijn vrienden (eigenaar van Casa Feliz).

Ja het regent hier iedere dag.


Een kokosnoot in de modder, als je naar het uitkijk punt la cruz in San Juan del Sur gaat.
De zee is hier zo smerig van het water van de rivier, niet om in te zwemmen.

Knippen en plakken dan maar in je kamer in Casa Feliz.
En de bucketlist kijken... (ahora o nunca). Een aanrader. Het gaat over twee mannen die terminaal zijn en een lijst hebben met dingen welke ze nog willen doen voordat zij dood gaan. Nog 6 maanden hebben ze te leven, heeft de arts gezegd. Weer eens gehuild om een film maar daarna wel het besef dat ik geen bucketlist heb. Ik heb geen lijst met dingen die ik nog wil doen, doe alles wat ik doe nu en alles komt toch wel voor elkaar, alles wat je wilt daar ga je gewoon voor.

Bizar verhaal van een Canadese jongen bij ons in het hostel, welke wel na deze film een bucketlist heeft gemaakt en ja twee dingen kwamen er al uit, hij wilde de gevangenis in en ja hoor dat mocht in het buitenland Nicaragua. rrrr een nacht in de gevangenis voor een Nicaragua vriend, nica friend vanwege wiet. Geen pretje maar hij kon weer wat afkruizen op zijn lijst.

Ga nu wat eten met Brandon, een canadees welke hier zijn eigen visrestaurant gaat starten.


Morgen naar Costa Rica, op zoek naar een Nederlands stel welke daar een bed en breakfast heeft en dan op zoek naar werk.

Prettig weekend!

Hopelijk bij jullie geen donkere wolken....


Check even de website www.nicaraguasurfreport.com dat is de website van Codo en zijn vrienden waar zij dagelijks hun report op doen en kijk dan bij donderdag 2 oktober... want we staan er lachend op... wereldnieuws vanuit Nicaragua.

Gaan straks met twee Ozzies across the border naar Costa Rica op zaterdag 4 oktober... gefeliciteerd met de dieren!!!!!!!!!!!!

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer