Bijna 29 en zo gelukkig!!!!!!!!!

ahhhhhhhhh ik kan het wel uitschreeuwen.......

Ik ben zo gelukkig. 

Ik kan mijzelf geen beter verjaardagscadeau geven!

Smile on my face!!


Anja heeft haar hart gevolgd en dat bracht mij naar Jane...
Jane in het midden


Ik leer zoveel van haar op spiritueel gebied (een hele mooie geleidenmeditatie gedaan) en qua levenservaring..

Virgo meets Aries. The circle of live brought us together.
Mijn handen maken wat mijn gedachten mij ingeven. 

En geven liefde daar waar het nodig is, bijvoorbeeld reiki aan de gekneusde enkel van Debby uit Warmenhuizen die hier vrijwilligerswerk doet in Cabo Blanco, een reservaat. 
Een glimlach op het gezicht toveren van de artistensano Charlos, samen schelpen en fosielen zoeken op het strand zodat hij er weer sieraden van kan maken.


Ik heb een rozenkwarts gevonden in het energierijke beekje pierdas colores. Een rozenkwarts. De roze kleur van rozenkwarts correspondeert met de kleur van het hart; reden waarom het kristal soms wel 'steen der liefde' wordt genoemd. Rozenkwart staat voor onvoorwaardelijke liefde, maar ook voor schoonheid, sereniteit en rust. De 'steen der liefde' verzacht de pijn van een gebroken hart en brengt nieuwe liefde en vriendschap in uw leven. Draag in een emotioneel moeilijke periode, bijvoorbeeld na een scheiding, altijd een stuk rozenkwart bij u. Hang de steen om uw nek, doe hem in uw tas of leg hem in uw kamer. De liefdesenergie van rozenkwarts vergemakkelijkt emotioneel herstel. Houd het kristal daarom dicht bij u. Zet ook de deur open voor vrienden die u willen steunen. Deel de positieve energie die rozenkwarts uitstraalt met anderen.


Rozenkwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde en is daarom een geschikte steen om uw zelfvertrouwen wat op te krikken. Doe een stukje rozenkwarts in uw broekzak, of koop een ketting met een steen eraan en laat uw hart verwarmen. Heeft uw ego een oppepper nodig, neem dan elke ochtend een stuk rozenkwarts in uw hand en zeg: 'Ik ben even sterk en evenveel waard als ieder ander. Ik zal mijn werk goed doen en me niet laten beïnvloeden door andermans negativiteit'. 

Hij bracht een nieuwe liefde in mijn leven, die mij liet stralen maar helaas mijn mooie Tico god, genaamd Randal, is net vader geworden van een Canadese dochter, sinds november die hij nog nooit heeft gezien, heel triest maar ik ben hier op aarde om boodschappen over te brengen dus ga voor hem een mooie dromenvanger maken om hem te laten stralen.
Iedere dag kruisde onze paden, als hij heen ging op het strand met zijn honden ging ik terug of vice versa meant to be. Liefde is fantatisch.

Alles is liefde, wat een prachtig gevoel is dat toch!!

Ben de 26ste alweer een jaar op reis en heb zon 4 duizend euro uitgegeven inclusief verzekering en ticket. Ik kwam van de week tot de ontdekking dat ik dus heerlijk heb kunnen teren op de verkoop van mijn corsaatje.
Geld maakt mij niet gelukkig, de mensen om mij heen wel, de schoonheid van de natuur. 

De schoonheid in mijzelf, laat mij stralen.

Pura vida!!

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer