bezoek Corrie en Elly

11 december 2008 is de dag dat ik Corrie en Elly weer ontmoeten mag. Na 8 maanden rondreizen kwam het eerste bezoek uit Nederland.

Een ontmoeting in Fortuna met een Arenal, vulkaan in de bewolking hangende.

 

Christa, Elly en Corrie hadden met de Bego getoerd door Costa Rica, heerlijk een kleurtje opgedaan aan de kust. Superleuk om ze weer te zien na zo?n lange tijd en wat een verrassingen hadden ze meegenomen, lonely planet, hangmat, happiness, een pakketje van mijn vader en moeder, een hele lieve beschermengel en een geluksmunt genaamd Jaspis van Jasper en Karen (ja ook alweer bijna 9 maanden samen na ons afscheidsfeestje), een leuke sjaal van Lies, hele grappige dvd van Marcel, Mels (wat is Mels groot geworden zeg) en Peter over het waarom Christa maar heel snel terug moest komen naar Boskoop en de familie de Ruijter in Hoenderloo. Erg lief!

 

Na een avond door te hebben gebracht in de hot springs bij het spring hotel net even buiten Fortuna, lekker bubbelen in de whirpool en heel heel zacht bed, heerlijk, je laten vervoeren in golfkarretjes met leuke tico?s besloot Elly alleen op pad te gaan, nadat een dag eerder behoorlijk wat emoties waren losgekomen.

 

Dus toen waren wij met zijn drietjes dus op naar de Arenal en wederom het verbluffende geluid van de brokken lava welke naar beneden rolden, helaas konden wij de top niet zien maar dat mocht de pret niet drukken om een stevige klets wandeling te maken in de poncho rondom de vulkaan.

 

 

Toerguide Christa bracht ons naar Kees en Willeke op ons vertrouwde stekkie in Monte Terras, alwaar we de volgende avond gezellig aan de typisch Costa Ricaanse bocas (hapjes) zaten met Willeke,  Janice en Bernard. Een warme liefdevolle avond wat afgesloten werd met een dansje.

 

Zondag 14 december weer terug naar San Jose met onderweg een indrukwekkende stop met ara?s in de boom (helaas heeft Christa de fotokaart mee waar de mooie pics op staan).

 

 

 

Maandag vertrokken moeder en dochter samen naar het vliegveld om samen naar Mexico City te vliegen en daar gedag te zeggen. Christa vloog door naar Gery in LA en moeders ging weer terug naar Arie en Ton in Holanda.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer