Annie is working at la coralina

hey spetters!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hier news uit la coralina van de masseuse en bartender, serveerster en manusje van alles.. Annieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Check even de website www.lacoralina.com, het is een heel mooi hotel restaurant in Bocas del Toro, isla Colon.

sinds vorige week zondag weer herenigd met turtle El, Elvira!! Die hier alweer zo'n jaar werkt aanstaande januari, nadat ik haar die baan had aangeboden. Ze zit hier helemaal op haar plekje.

En ja Annie heeft ook weer een eigen kamer maar ik zou het leuk vinden als jullie mijn wand nog even oppimpen met kleurrijke dingen.

Elvira gaat ook even op vakantie in Nederland, Diemen. Ze vliegt aanstaande vrijdag en is dan in Diemen voor 3 weken. Aangezien de postduiven hier teveel aan de coke of wiet zitten zijn ze turtleslow dus de post komt hier niet aan.

Daarom ga ik van de gelegenheid gebruik maken van Elvira die mijn post kan meenemen weer hier terug naar toe.

Dus zorg dat mijn wand opgepimpt wordt met fotos kaarten, posters etc etc en stuur het naar

elvira van klooster

tav Anja Snoek
prins bernardlaan 23
1111 ep diemen
holland
 

ik ga deze week nog even een filmpje maken voor het thuisfront, die Elvira dan mee kan nemen naar Nederland om aan mijn ouders te geven, zodat die even de hotspot hier kunnen zien.

ik heb zoveel geleerd in een week tijd. ik maak margarita's, bloody marys, cosmopolitans, pina coladas, ruso blanco, dumpers rum punch, bluff beach tea (allemaal sterke drank door elkaar en dan smaakt het nog als thee maar El heeft het ondervonden hoe heerlijk dronken je ervan kan worden). Ron en Martijn, die Abuelo rum is echt de minste heb ik nu geleerd, er is zoveel meer goede rum.

Ik denk dat ik bij de AA kan, als ik hier ooit vandaan kom.. ha ha

on the rocks, frozen, shaken but not stirred.

Het walhalaseizoen wordt binnenkort geopend, want het is hier een surfersparadise. Laat die Ozzies maar komen!!

Het hotel staat aan het strand dus nu zijn de golven niet zo hoog, dus kan er heerlijk gedipt worden samen met de lieve doggies Sugar and Lola.

Gister mijn eerste massage hier gegeven, heel bizar. Haar hele verleden heb ik er proberen uit te gooien, tranen maar ook lachend lag mijn cliente op de massagetafel.

Een professionele massagetafel heeft de vader van Stacey mij cadeau gegeven voor mijn massage-beautysalon die volgende week gebouwd gaat worden. Geen woorden maar daden heeft die Stacey. Annie gaat effe centjes verdienen hier.

Vorige week waren de broer en vader hier van Stacey en we hebben een boottrip gedaan met hun onder leiding van Batcho, een echte carribean men! Naar penisrock and heerlijk gesnorkeld op Starfish beach met dus een heleboel zeesterren op de bodem van het tropische strand. Helder blauw water. Jezus moest mijzelf even knijpen want ik woon toch wel nu in een paradijs.

Het enige nadeel is dat ik hier ook woon, dus ook 18 uur per dag aan het knallen-werken ben met Stacey en Elvira. Stacey staat in de keuken en die kan echt supergoed koken, niet normaal, soms samen met Jenny, a carribean chica.

Het was vrijdagavond echt superdruk in het restaurant. Elvira staat achter de bar en doet de bediening. Niet normaal hoe goed die bezig is, alles onder controle. Annie stond lekker te prieken achter de bar, want die cocktails zitten nog niet in mijn hoofd dus blaadje erbij. Alles wordt geproefd, superleuk! Een grote uitdaging en groot nieuws want............

mijn maatie Christa kom hier ook naar toe, maanden naar uit gekeken en de soulmaties zijn weer bij elkaar. De eerste week van mei hebben wij elkaar voor het laatst gezien. Happy de peppie!!! Zoveel zin en we gaan effe flink haar verjaardag vieren 8 oktober want dan wordt ze 30 jaar.

Gister heerlijk hardgelopen omdat het bewolkt was en daarna een dip in de zee. Twee ochtenden regen gehad maar daarna brand het zonnetje weer opperbest. Paradise.

Stacey draait de zaak al 2 volle hoge seizoenen, in deze toko en we gaan er een op en top hoogseizoen van maken dit jaar, die begint in oktober-november,

dit was Annies newsflash!!!

Kwaak me wand effe vol! Al mijn fotos hangen er al maar nu nog even die groene wand vol.

o ja Kaatje ik heb een nieuwe mobiel, dus dit is mijn nummer 507 67 63 27 19, wil je goedkoop bellen toets dan eerst het teledumpnummer 0900 1777. Het is 10 cent per minuut

en je kan me ook daten op skype, mijn skypenaam is anja.snoek

Hasta luego amigos!!

besito

Anja

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer