Alles gaat z'n gangetje

G' day mates,

 

How is it going?

 

Ja, ja er zit nog wel een beetje Engelse praat in maar het spreken van de Engele taal is weer behoorlijk slechter geworden met twee Rotterdammers in huize Rosedale waar we dus voornamelijk plat Rotterdams spreken (just joking roomies).

 

Al een twee weken niet meer gewerkt in de

Aangezien vele afdelingen tussen kerst en oud en nieuw gesloten waren en het volgens de nurse agency 24/7 nu pas weer op gang komt. Mijn nieuwe agenda van 24/7 staat dus nog niet vol met nieuwe diensten. Ik stalk ze wel elke dag met de vraag of er nog werk voor mij is.

 

Echter ik verveel me niet, vorige week was het grotendeels van de week bewolkt dus veel gekletst thuis, shithead (kaartspel) gespeelt en het huis schoongemaakt (of in Kim haar taalgebruik getrut in huis) waarna ik ook vaak te horen krijg van Cormac, Anja waar heb je dit of dat gelaten (herkenbaar toch mam). Ja, ja ik maak supergoed schoon en ben erg opgeruimd, soms te dus.

 

Vorige week werd ik wederom nog een paar maal verrast met kerstkaarten (o.a. van mijn grote fan, Corry Betjes (tante), die zelfs haar collega's en hond kaarten heeft laten sturen om mij de wedstrijd te laten winnen, prachtig wat een enthousiasme!).

 

Ook werd ik verrast door een pakketje van mijn vriendinnen. Helaas had de douanebeambte zo trek in pepernoten, dat hij het pakketje heeft opengemaakt en waarschijnlijk heerlijk heeft genoten van deze Hollandse delicatesse. Echter niet getreurd, ik kon mijn honger stillen met chocolaatjes en een echte chocoladeletter (echt Hema). Mij vermaakt met de margriet, voor de eerste keer in mijn leven een hele Margriet van top tot teen gelezen.

 

 

Iedere avond fanatiek hardlopen en intervallen, heerlijk langs het strand met de frisse zeewing, heuveltje op en heuveltje af van Coogee naar Bronte. Vervolgens mensendieck oefeningen, body pumpen met Christa en de BBB oefeningen. Het wordt nog eens wat met me! Het engelkaartje van Christa klopte ook helemaal met het woord 'kracht'.

 

Lost, de serie over een vliegtuig dat neer is gestort op een eiland, wordt ook fanatiek gekeken aan de Beachstreet, iedere donderdagavond.

 

Afgelopen weekend waren er echt onwijs hoge golven (waves) op Coogee Beach, wel 5 a 6 meter hoog. Prachtig gezicht, je werd ook echt omver geduwd en super om met de golven mee te zwemmen. Lekker een drol van zand in bikinibroekje en een goede bodyscrub.

 

                                                                                                                 Zaterdag hebben Bob en Gea ons appartement bewonderd inclusief ons roze toilet. 's Avonds zijn wij te stappen geweest in Kings Cross, de hoerenbuurt van Sydney, overal sexshops, zwevers en veel hostels voor backpackers. Echter het was binnen veel beter dan buiten. Christa en ik hebben ons kostelijk vermaakt in de Bourbon.

 

 

Nou, ik ga nog even een tarotkaartje leggen en wat muziek op mijn mp-3 speler zetten, ja ja Jan Smit staat er al op, maar ook moby, faithless en aerosmith. Ik ben van alle markten thuis.

 

O, ja volgende week dinsdag zit ik rond deze tijd in het vliegtuig naar New Zealand. Dubbel gevoel, aangezien het hier supergezellig is en wij eigenlijk nog heel veel moeten en willen doen, maar goed ook wel weer een mooi vooruitzicht naar zo'n mooi landschap, duiken, bungyjumpen en uit een vliegtuig springen (ha, ha niet die van virgin blue hoor volgende week).

 

Alles gaat z'n gangetje dus, ook in Coogee on a low budget.

 

Adios amigos,

 

xxx

 

Anja

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer