WK

Hey Dutchies,

 

Al over het verdriet van de WK uitschakeling heen?

 

In het stof op het raam van onze dreammachine staat al ' Holland WK champ 2010' . Wij houden de moed erin!

 

Guus heeft het met de socceroes toch ook effe ver weten te schoppen. Iedere dag stond zijn hoofd wel op een voorpagina. Alleen zijn voornaam is nog maar al te moeilijk uit te spreken voor de ozzies, KHUUS. Nee, 't gggggrrrrrrr van de Nederlanders is toch maar moeilijk voor de meeste buitenlanders.

 

Wennen deed het toch niet die Duitse wedstrijdtijden. Je wekker zetten om om 5 uur

NL-Argentinie te kijken met maar liefst 5 andere NL-ers in Magnums, Airlie Beach. Gelukkig wisten we al wel dat ze door gingen en maakte de 0-0 eindstand ook niet meer uit. Ahum!

 

Maar gelukkig kan alles overtroffen worden! De wedstrijd NL-Portugal brak alle records. Zo'n veertigtal Dutchies verzamelde zich voor 'n pre wedstrijdparty in de Apres Beach bar met een Nederlandse eigenaar. Alles oranje, Heineken jugs en alleen maar oude kaskrakers van Hazes en natuurlijk het kleine cafe aan de haven van vader Abraham. Een top sfeertje met als klap op de vuurpijl ecgte gehaktballetjes met satesaus. Een zere keel van het meebleren en zelfs aanstaan met Rudy uit Obdam, ja ja dat maakt de wereld dan toch klein. Jullie kunnen je het waarschijnlijk niet voorstellen maar na 8 maanden weg te zijn van Nederland, is zo'n Hollandse avond echt het einde.

 

Vervolgens in een oranje stoet naar Shennigangs om op een groot scherm het bedroevende eind van het Nederlandse elftal te zien.  Helaas pindakaas!!

 

 

Ik weet inmiddels niet meer welke dag het is, dus ik ben echt weg en over een ritme van de dag maar niet te spreken. Wij hebben de laatste weken veel regen gehad, wat de oostkust gewoon minder speciaal maakt. Het verhaal van de whitsundays houd je tegoed, want daar kan ik wel een heel sterk verhaal aan besteden, wat ik daar heb gezien!!

 

Ik moet nu stoppen met mijn sterk verhaal want het internetcafe voor 1 dollar per uur gaat sluiten.... to be continued...

 

xxx

 

Anja

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer